ازینورا (sm2) چه عجب راه گم کردی (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ازینورا (sm2) چه عجب راه گم کردی (sm2)
سلام جیگر ممه هاتو بخورم(sm2)
والا تازه از برف بازی اومدیم دیدم بیکارم گفتم بیام ایجا ی گشت و گذاری(sm2)
هنوزم از بچه ها قدیم کسی هس یا ولن تو تلگرام؟
اگه دستت میرسه بیا بخور سینه ها شو (sm2)آره هست هم اینجا هم تلگ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه اونجا برف اومده ؟ خوش به حالت حداقل شما معنی زمستان رو فهمیدین ما که هی هیچ یه بار برف اومد (sm81)(sm50)
کاشکی بازم بیاد واقعا برف باریدنو دوست دارم
چه چیزه حرفه ای و خری شد.
دَمِ صابر گرم دَمِ هادی هم گرم(sm127)(sm127).
خیلی عالی شد انصافا تبریک (sm2)(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی(sm127)
جواب پیام هم بده.
بیا تلگرام ببینم چه میگی .. پیام خصوصی حوصله ندارم بدم 1 ساعت طول میکشه (sm2)
راجب چی حرف میزنی ؟ (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم های اصفهانی را میگم هم ایسو ایمیج گرفتم هم ریپ و هم اسکن از کاورها (sm157)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم رادیکال را تونستی دانلود کنی اگر هنوز اوکی نشده برات بگو تو آپلود بوی آپ کنم بهت لینک بدم
دمت گرم رفتم بیرون خریدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]