(sm2)جنتی 2نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)جنتی 2نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هى مست مى کنم مث ى بطرى شراب...
نقل قول:
امسال گوه ترین ساله ..
اینجا که همه دارن تک تک میمیرن اطراف ما ..
آدمای معروفم که کم نبودن ..
این بود زندگی !?؟!
باید اطلاع بدم بیان جمت کنن ..
ايوالله... عمو داريوش رو عشق است... نزديک 200البوم باس ازت بگيرم اىنم اومد روش(sm59) ي روزى ى سالى سرکار رفتم بااولين حقوقم همه سي دى ها رو مى گيرم(sm128)نقل قول:
تو اين محموله کاراى شهيار هم هس؟
عالی........دیگه ارشیو شهیار تکمیل می شهنقل قول:
هاست شیخ رحمانی خدا بیامرز هم تموم شد رف .. :l
مشکل رحمتی هم حل شد ..
(sm27)
از اولین نفراتی بودم که لایک کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با آهنگای منصور زندگی کردم دوران دانشجویی (sm172) سماورو جوش میارم فقط به خاطر تو (sm120) آفتاب میدرخشه رو پستون بنفشه (sm2)یکی بود یکی نبود ( پرواز پراید رو با این آهنگ عملی کردم (sm2) ) آلبوم دیوونه که شاهکار بود حتی یه آهنگ متوسط هم نداشت همه عالی (sm172) فراری هم اومد سربازی بودم میخواستم فرار کنم (sm2)(sm2)
کجاست اون منصور (sm74)
نقطه عطف و اوجش آلبوم استثنایی دیوونه بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه تکرار نمیشه (sm172) زندگی هم خوب بود (sm178) چه خاطراتی چه خاطراتی چقد حال میکردیم روز و شب حالیمون نبود به خدا (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فخری خوب طرف بت رید ..
دمت گرم و سرت خوش باد (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببند (sm120) خوب به فرشباف بگه بیاد اینجا (sm120) چیزایی رو که میدونم بگم تا به قول تو ببینم کی میرینه به خودشنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا که بارون ما رو مایید(sm50)نقل قول:
اقا کدوم بانک بود میشد توش سکه هاتو بذاری؟(sm176)
خونه که نمیشه نگه داشت از ترس دزد :|
سلام امیرنقل قول:
کیفیت آلبوم در چه حده ؟
ناشکری نکن (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم باشی هرروز هوا بارون بزنه اعصابت گا ی ده می شه(sm1)(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بروم صد پله پایین با دریا گریه کنم(sm81)
خنگول مگه رشت نیستی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کجام به نظرت(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کجا غیبت زده (sm2)
مگه تو رشتی؟(sm77)نقل قول:
ن بابا؟
بده ب من بزارم تو کمدم(sm30)نقل قول:
از 2011 اینجا عضوی نمیدونستی(sm59)نقل قول:
همینجا جاش راحت تره(sm59)نقل قول:
(sm176)نقل قول:
(sm81)
ن والا... 21ماهشو ک نبودم ودرکل بخواى حساب کنى تاپيک باز نبودم.. ازنوشته هام مشخصه.. فقط باامير درارتباط بودم.. ى وحيد نامى هم بود بچه گلى بود ک اونم کم پيدا هس بچه شيراز اگه اشتباه نکنم.... جوکر هم کم پيدا هس(sm50)نقل قول:
(sm50)
کامنتتو پاک کردی؟ تو تبلت خوندم اومدم سیستم ج بدم دیدم نیس(sm50)نقل قول:
(sm120)سریع نبودی خبنقل قول:
(sm141)نقل قول:
(sm2)(sm30)
کِی بشه کتابای مهسا رو به خونم (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اینو تلگرام برام فرستادن
"آخه واحد پول رو چرا تومان کردین، بابا ما شمالی ها این تومان رو می پوشیم"
"تومان به گیلکی میشه شلوار یا پیژامه.
امام جمعه سابق گیلان(احسان بخش) در یک نمازجمعه گفته بود: دلار آمریکا رفت بالا، تومان ما اومد پایین:))))"
"گیلکها به آدم بیحیا میگویند #تومان بکنده.از این به بعد باید با تغییر کاربری برای آدم بیپول استفاده شود. مصرع: رعنا تی تومان گل کشه رعنا