علیرضا با یوزر خودت بیا(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
علیرضا با یوزر خودت بیا(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما امیر خیلی خوب کار کرده که تنظیمشو گذاشته جای تنظیم حسامینقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانشگاه خودت آره(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانشگاه خودم ؟ واضح تر بگو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یحتمل این بهروز و حسامی ناز کردن و وقتی نزاشتن و تنشیمشون به دل محسن ننشستهنقل قول:
محسن هم بیخیال شده
همون دانشگاهی که کاردانی خوندینقل قول:
یا کارشناسی نداره ؟(sm120)
من شنیدم صفاریان فوق گشاده(sm120) باید از 1 سال قبلش خبر بدی بهش که بیا با هم کار کنیم(sm120)نقل قول:
نداره(sm120)نقل قول:
اینجور که گفتن کند کار میکردن وتنظیماشون نرسیده فکر کنم محسن این دوتارو نگه داشته برای آلبوم بعدی فقط با اینا کار کنهنقل قول: