1-0 آلمان یا 0-0 (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
1-0 آلمان یا 0-0 (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا المان حمله میکنه امیدواریم گل نشه چون ما یه حسی به الجزایر داریم(sm77)بازی با روسیه اینو گفت من(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو حسی به الجزایر داری حسین هر چی فک میکنم ما ایرانیا از تیمای عربی خوشمون نمیاد(sm120)
این دیگه فوتبال نیست این بسکتباله(sm120)
پاس های طلایی بنزما(sm120)
محصص چه سوتی داد؟(sm55)نقل قول:
همچنان کلیپ رائول (sm50)
من 2-1 زدم یعنی الجزایر نمیتونه گل بزنه(sm29)
دفاع المان زیادم خوب نبود(sm29)
الجزایر خیلی عربی به اون معنا که ما بدمون میاد نیست(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بیشتر پرواز کردم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندیدم والا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
دروازه بان نگران کثیف شدن پیراهنشه(sm120)
علیرضا حقیقیه(sm120)