(sm2)شاهین نجفی باید یه آهنگ برای تومان بخونه خصوصا تومانی که پایین اومده(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)شاهین نجفی باید یه آهنگ برای تومان بخونه خصوصا تومانی که پایین اومده(sm2)
شقایق وای شقایق(sm172)
(sm74)(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تی تومانا فدن بوجور آی بررار آی برار(sm120)
ساسان (sm50)(sm39)
(sm2)
خواب بودم ساعت 6 بیدار شدم دیگه تا شام خوردم رفتم حمام تا الان طول کشید (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)(sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) الان شام خوردی ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عافیت باشه امیدوارم بچه ای را در چاه نریخته باشی (sm2)
فقط یکی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
الان نخوردم ساعت 7 خوردم (sm2)آخه صبح خوابیدم ساعت 6 بیدار شدم دیگه گرسنه م بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما خیلی بچه دادیم در راه فاضلاب (sm2)(sm30)
بفرست برام .. (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوش جونت گوشت بشه به تنت (sm120) چه عجب خوابیدی (sm2)نقل قول:
قربانت .. (sm70)نقل قول:
کسری خواب 48 ساعت رو جبران کردم (sm51)
تا اینا باشن نیان تاپیک شادمهر گنده گ...ی کنن (sm120)
محل نذار ولشون کن .. (sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاشو بیا تلگرام کارت دارم
اولش فک کرد آره و بعدش دید اعع چی شد نه (sm2) آخه اینا فک میکنن یه آلبوم زدن خبریه سفره پهن کردن دارن هوادر بدبخت رو بازی میدننقل قول:
میگه به فرشباف حسادت میکنین به شادمهر نزدیکه (sm2) خدایی فردا چقد بخندیم (sm2)
(sm172)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیستی . (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
(sm74)
جملات فوکی تو تاپیک شادی .. :l
شعبون بی موخ .. :l
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این باز بن شد (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خواب دیده ام مرگم موقتی ست ...
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
(sm70)نبینم غمتونقل قول:
به ته رسیده دفتر صدبرگ ... (sm1)
کی وقت میکنی ببینی کیفیتش در چه حده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی ترک واسه تست ریپ کنی FLAC
(sm176)
مرسی (sm127)نقل قول:
بر سر قایقش اندیشه کنان ، قایق بان
دائماً می زند از رنج سفر بر سر دریا فریاد :
اگرم کشمکش موج ، سوی ساحل راهی می داد
سخت طوفان زده روی دریاست
ناشکیباست به دل ، قایق بان
شب پر از حادثه ، دهشت افزاست
بر سر ساحل هم لیکن اندیشه کنان ، قایق بان
ناشکیباتر بر می شود از او فریاد :
کاش بازم ره بر خطه ی دریای گران می افتاد ... (sm50)
خفته خبر ندارد سر بر کنار جانان
کاین شب دراز باشد در چشم پاسبانان
بر عقل من بخندی گر در غمش بگریم
کاین کارهای مشکل افتد به کاردانان
دلداده را ملامت گفتن چه سود دارد
می باید این نصیحت کردن به دلستانان
دامن ز پای برگیر ای خوب روی خوش رو
تا دامنت نگیرد دست خدای خوانان
من تَرک مِهر اینان در خود نمی شناسم
بگذار تا بیاید بر من جفای آنان
روشن روان عاشق از تیره شب ننالد
داند که روز گردد روزی شب شبانان
باور مکن که من دست از دامنت بدارم
شمشیر نگسلاند پیوند مهربانان
چشم از تو بر نگیرم ور می کُشد رقیبم
مشتاق گُل بسازد با خوی باغبانان
من اختیار خود را تسلیم عشق کردم
همچون زمام اُشتر بر دست ساربانان
شاید که آستینت بر سر زنند سعدی
تا چون مگس نگردی گِرد شِکر دهانان ...
حضرت سعدی ...
(sm27)
حضرت سعدی خیلی زیبا میگه :
جمال در نظر و شوق همچنان باقی ست
گدا اگر همه عالم بدو دهند گداست ...
جای دیگه هم حضرت حافظ بیان میکنند :
یا رب روا مدار که گدا معتبر شود
گر معتبر شود ز خدا بی خبر شود ...
طرف اومده از استاد فراستی ایراد میگیره ... (sm142)