دیگه گول حرفاتو نمیخورم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیگه گول حرفاتو نمیخورم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز هم قرص دیگری خوردم
بلکه مُردم، دل از تو هم کندم
و خودم را بهسختی آکندم
به همین خوابهای مردابی (sm27)
نه نه اون عینکش فرق داره اخه باید میدیدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها جمیعا شبتون بخیر..شب خیلی خوبی بود(sm176)
دیوسا یه چیزی دادن بهم بعد مسخره م کردن که این سیگارا دخترونه س... moreنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بگو به رفقا اعتمادی نیست دست میندازن
شب خوش دوستان (sm27)(sm2)تینا هنوز بیداره
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش گذشت شبت اروم خوب بخوابی (sm10)نقل قول:
(sm134)نقل قول:
شب و روز خوش (sm10)نقل قول:
پس منم نمیخوابم (sm120)
13 روز 6 گیگ مونده
فردا هرکی رمز خواست بهش بدم نگن نوید گداس (sm98)
از این قهوه ای رنگا؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوهومنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین هم خوابید...
(sm27)
پس کلن چیزی نکشیدی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونا که انچنان سیگار حساب نمیشه! طعم دارم هست معمولا نوع شیدنشم فرق داره بیشتر باید دود کنی!
اما خب بخوام بگم اول این که نکش! اما اگر حرف منو گوش ندادی و خواستی بکشی دو تا توصیه
1. چیز خوب بکش....یعنی ترجیحا برند و جنس اصل! مارلبورو و کمل و دانهیل و....
2. واسه شروع سبک بکش...***** سفید...من مارلبورو گلد رو پیشنهاد میکنم واسه تازه کارا اگر اونم دیدی اذیت میکنه دیگه باید بری لایت و ***** پلاس و اینا که البته انچنان سیگار حساب نمیشه مگر کسی مصرف روزانش بالا باشه اولش نخی بخر که خوشت نیومد بذاری کنار
کلن باید چیزای مختلف بکشی تا مورد پسندت رو پیدا کنی! به هر کی یه چی بیشتر بهش میسازه
نقل قول:
من که خوابم نمیبرد خواب و راحتم را گرفته بیتابی (sm50)
(sm50)
(sm172)
من
شانه های تو را میخواهم
و خیابان های خواب هایم را ....
(sm27)
(sm172)
آره خب تالا ازش لب نگرفته بودم تازه کارمنقل قول:
(sm10)(sm127)
ولی من پشت کردم به لپتاپ 3 4دقیقه ای خوابم برد...نقل قول:
صبح روز آدینه ـت بخیر!!!
(sm172)
(sm169)
(sm50)
البومش قشنگ حال هوای فروغ و فریدونو داره ... شعرای فروغ و خوندنای فریدون به نظرم ...
مشکل البومم زیاد حرف داشتن خودشه ... انقد حرف داره نمیدوه از کجا و چی بگه که دیگه تو اکثر کارا که حتی لازم نبوده دو سه تا خطو دکلمه کرده ... (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی تو که هفت شب میگیری میخوای صبح تا این موقع اخه :| (sm120)
(sm27)
(sm2)یا خدا سالار عقیلی شروع کرد
رفته بودم دعای ندبه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زر نزن دیگه ریدین تو عن خودتون گیر کردیننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یه برقصا دیگه تو راهه موقه سرچ یه چیزایی دیدم
سیگارتو
گیتارتو
خارتو (sm50)
اما شکنجه ها یواشکی نبود
او پیش چشممان ستار را ربود
(sm74)(sm50)
میخوای بگی رقصا اسپانیاییه ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جر داد یواشکی (sm50)
هر زن ترانه شد در خون خود ندااااااااااااااااااااااا ااااا (sm81)
(sm169)