نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نامت را به من بگو
دستت را به من بده
حرفت را به من بگو
قلبت را به من بده ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نامت را به من بگو
دستت را به من بده
حرفت را به من بگو
قلبت را به من بده ... (sm50)
هیچ لذتی بالاتر از خوابیدن با هیچکس نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
"خودم"
جدی میگم مثلا عکس گذاشته بود دوتا دختر کنار هم بودن همو بغل کرده بودن بعد نوشته بود چه خوبه که هستی عزیزم (sm2) یا مثلا عکس گذاشته بود دوتا دختر کنار هم دستاشون رو آوردن بالا قلب درست کردن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواب مرا ببسته ای بی تو به سر نمیشودنقل قول:
هیچ لذتی بالاتر از خوابیدن با گلنار نیستنقل قول:
سر رسول گلنار بزرگ (sm2)
خب اینا که دلیل نمیشه من خیلی ازین عکسا دیدم شاید طرف خواهرش باشه یا تنها دوست صمیمی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزت را به من نگونقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزت را به من نده
نه کسخل اصلا عکس ها اینترنتی بودن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديوث یه کاری نکن نیام (sm2)نقل قول:
بگذار سر به سینه ی مننقل قول: