چه قدر آهنگ " ناجی " از " اشکان فدایی " فکر داره ! (sm77)
مثله آهنگ " خرافات " از گروه " پرس راک " . . . (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
چه قدر آهنگ " ناجی " از " اشکان فدایی " فکر داره ! (sm77)
مثله آهنگ " خرافات " از گروه " پرس راک " . . . (sm50)
البته از آدمی که " پاریس " زندگی کنه کم تر از این توقع نمیره . . . (sm172)
خب بالاخره دستشو رو کردم برات ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مشکل بیماری که داشتی رفع شد شکر خدا؟! کلیه هات بود ؟
هـــزار خســــته از این ره فرو شــدند و ندیدند
ز بوی دوست نسیمی، زکوی دوست نشانی ... (sm50)
الان چیزی بهتر از این هم در تی وی هم بیرون هست فقط بخاطر این دین لعنتی محرومیم پنجشنبه تهران عروسی بودم باور کن تیکه های کنارم بود خیلی بهتر از این ولی این کشور خراب شده همه چیو محدود کرده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
حالا که کار تو شده پر از نیرنگ و ریانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا که دل تو شده فرسنگها دور از خدا
به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه
نگو فقط تورو دارم که باورم نمیشه
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز یادته؟! (sm54)(sm120) ها هنوز مشکلات پابرجان (sm120)
آنچنان مست کنم روح بچرخد در من (sm27)
منو از خودت بدون .. (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالم امشب خوش نی (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]