از 2014 گرفتم... کلا اسطوره هامو که نشون میده، یه حس خاصی پیدا می کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از 2014 گرفتم... کلا اسطوره هامو که نشون میده، یه حس خاصی پیدا می کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صالح هلیل هودزیج چیزی نگفته؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیرارسلان-عاشق فرهادمجیدی ۹ تیر ۱۳۹۳نقل قول:
هرچی گل زده شانسی
ما چنین ملتی داریم (sm120)
کلیپی از فرید موندراگون نذاشتن؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین همین الان تصمیم نگرفتی بری کیش؟ (sm120)
خوشگل ترین زن بازیکنان ارسنال بدون شک (sm120)نقل قول:
امیر ارسلان با این حرفت درکت رو از فوتبال رائول نشون دادی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه طرفدار مسی و رونالدو بودیم که هر روز از این کلیپا واسشون میساختن چی(sm120)نقل قول:
از بس ندیدیم عقده ای شدیم(sm120)
البته خیلی خوب بود هم متن هم صدا(sm120)
من اگه رئیس جمهور بودم به جز عربای ایران نسل عربا رو منقرض میکردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک پای دلپیرو می ارزید به رائول(sm120)