اره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه هیشکیو نمیشناسم(sm70)
خویشتن خویش را معرفی کن(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
اره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه هیشکیو نمیشناسم(sm70)
خویشتن خویش را معرفی کن(sm70)
اینو یه فن پیج زده بود
اولش که اسلو بود اماده گریه بودم(sm2)یهو زد تو پرمون(sm2)تندش کرد (sm2)
علیرضا ملقب به Allaxa و Unforgiven (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .MASOUD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی کار میکنی دانشجویی؟
شوهرش دادین یا هنوز سبزه گره میزنه؟
یعنی فن پیج سورپرایز زد اخر شبی بگو سورپرایز نمیخوایم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بدبخت تا چن دقیقه پیش فک میکردم سورپرایزی که میگفت همینه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .MASOUD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تغییر یهویی از اسلو به فست
اهااااااااااااااایادم اومدعلیرضانقل قول:
نه هنوز هست (sm2)دنبال شوهریم(sm2)دعا کن(sm2)
کارشناسیم ته کشیده از بیکاری دارم میخونم برم ارشد(sm2)
خیلینقل قول:
بیشعوره(sm2)
من اماده چس ناله عشقی بودم لامصب چرا اخه(sm2)
(sm2)بخون ارشد خوبیش اینه سربازیت اسون میشهنقل قول:
(sm2)یادش بخیر میگفت تنها ملاکم برای انتخاب همسر = پول (sm2)
ولی خدایی آهنگش منو گرفته(sm60) ول هم نمیکنه(sm127)