(sm50) @صابـر چون گلابی (sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)
(sm51)(sm51)(sm51)(sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50) @صابـر چون گلابی (sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)
(sm51)(sm51)(sm51)(sm51)
میلاد (sm50)
می سپرم به رفقا احتمالا دارن اگر شد برات اوکی میکنم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه ی این خواننده ها را فول آرشیو از دیسک هاشون دارم ان شا الله به مُرور زمان همگی لحاظ میشن.(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای ولله ! دمش گرم . (sm50)
منم امید وارم گلادیاتور های جا کش مشکلی براش درست نه کنن . (sm74)
نسخه ی فیزیکی شاید یکی دو ماه دیگه بیاد . شایدم اصلا نیاد که بعید می دونم .
کاور ها هم بلاخره تا یه ماه آینده یه جایی پخش میشن ! (sm59)
واقعا دست شما درد نکنه(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه ممکنه اول البوم اسمش عشقه با پرتگاه سامان جلیلی رو بزارید تو تاپیک
(sm176)
سلام هادی جان اواتارت خیلی قشنگه اسمش چیه (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا میثم عزیز سه دنبال رو اگر دارید اولویت قرار بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم دلشوره و طعنه از خشایار اعتمادی و آلبوم دستهای آلوده نیما مسیحا
اتفاقا اسمش عشقه را ریپ ویو زدم فقط اسکن از کاورهاش مونده که اونم فردا اوکی میکنم میدم به امیر.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم به یه لبخند دلبسته دلم آواره ی ساده وابسته دلم (sm118)(sm118)
خدا هیچ جوونی رو نا امید از دم یخچال برنگردونه
(sm59)