الاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملاکاش تغیرات اساسی کرده(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
الاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملاکاش تغیرات اساسی کرده(sm2)
بابانقل قول:
بی خیال اینجا شو جهان اصلی بیرونه(sm2)
من فقط شادمهر اهنگ میده میام
دیگه نمیام
بقیه ام نمیان
ایمان بتی سفید و....
(sm2)هنوز هواپیمایی کار میکنه؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط .MASOUD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارشد برو یه رشته آسون الکی خودتو پیر نکن(sm2)
(sm2)تو جهان اصلی چیکار کنم یعنی!؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط .MASOUD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عروسی کردم رفت (sm2) سربازی هم رفتم خرداد تموم شد (sm2)حال ندارم برم دنبال کار
البوم مثل مجسمه یراحی که خیلی خوب بود
این تیمش فک کنم همونه اگه اشتباه نکنم
اگه البومو اینام توش تاثیر داشته باشم خیلی خوب میشه
ولی قطعا از طرفدار بهتره البوم
یاخدانقل قول:
زن گرفتی(sm77)(sm2)
عجب اشتباه استراتژیکی(sm2)
میریم بیرون ول میچرخیم کار خاصی نیست بکنیم منم بیکارم
ارشدنقل قول:
میخوام برم مدیریت دیگه(sm70)
کارشناسی کامپیوتر خوندم
(sm2)تاییدات فراواننقل قول:
قدیم میومدیم باران شکست عشقی هامون از یادمون بره(sm2)
الان میاییم که یادمون بره چه اشتباهی کردیم(sm2)
عالی (sm19)نقل قول:
ارشد کامپیوتر بخونی مغزت میپوکه بخاطر هیچ و پوچ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)در حال ساخت اکانت جهت تمجید از سورپرایز فوق العاده