(sm27)من رفتم تا ساعت 6 کسی مزاحم نشه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm27)من رفتم تا ساعت 6 کسی مزاحم نشه ..
اسي تويي؟ بتركي گفتم اين اسكل كيه يه طومار نوشته ها(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط GoodBooy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متنت زیاد بود نخوندم در محموع هر شی گفتی به فوکم ..
اوهوکی اینو (sm2)جرِمی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها مونوم کا (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط GoodBooy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر ريميكس ميكرديم وقتي مد نبود تازه تو اپ استورم هست كاورش(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببين خواستم بجا سينجول بگم فنجول خواستم ناراحت نشي عكس قشنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لياقت نداري(sm2)
خب گفتی پس خودتی امیر درستش کن ..
گشتم نبود نگرد نيستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقدر خرت و پرت دارم اين البومه توش عينه سوزنه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا با اکانت اصلیت KOONBOY نمیای (sm2)
يوزره خودت چي شد با اون اواتاره عتيقت(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ديگه كي گوله نمك اينجا همه يه ٢-٣ دست يوزر عوض كردن مثه اينكه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من عوض نکردم همونم (sm70)نقل قول:
شوخي كردم يادمه اخه يه كسخل بيشتر تو دنيا نيست اواتارشو ميذاره منصور(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوص تر از همیشه ای ، دی جی قلابی (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما ک س خ ل ی م یا اونا ک س ک س خ ل ن(sm50)
دي جي قلابي عمته با رميكسه من بازي شد و منتشرش نكرد اين اشترم ديانا به نشانه ي اعتراض واسه هميشه از خوانندگي كشيد كنار(sm2)نقل قول:
ولي واقعا يهو ناپديد شد نكنه دستگير مستگير شده
(sm2)نه بابا شدید کجا بود این عقب مونده ها که امکانات ندارن رو زمین بپوشونن همون قدر که اومده بگا داده زمینو فقط هوا الان -2 درجسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)اولین خرید از دیجی استایل مورد رضایت بود دومیشم انجام گرفت
چطور خرید میکنی بدون تخفیف ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولیش موقعی بود که 30 درصد تخفیف میداد ولی الان نداره دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برندایی که کار میکنه عالین ولی بدون تخفیف و پیشنهاد ویژه فایده ای ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تهران شاید ولی جاهای دیگه خیلی به صرفس اینجا بنجل میکنن تو پاچت به اسم مارک این اقلا مطمئنی جنساش گرونن ولی تا دلت بخواد قیمت مناسبم داره تی شرتاش بعضیاش خیلی خوبن 55 تومن تا 89 مثلا اینجا کاپشن دیدم 580 الکی اینجا برنده همون قیمتنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشاوره
ترابرد کنم برم همراه اول ؟
(sm74)مثلا این لامصبو نیگا چقد شیکه چه رنگی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)این فقط یه عکسه که همه جاش سفیده همین تو خیابون اثری از برف نیس همش اب شده فقط پیاده روها درختا اصلا همی الان قط شده حیلی کمه
یکی بره این گوشیو بخره حیفه من که پول ندارم (sm172)
همونجاهایی که را رفتن دقت کنی چمن دیده میشهنقل قول:
اگه میتونی تو این مایه ها خرج کنی برای لباس مخصوصا کاپشن جین وست هست فروشگاه آنلاین هم داره ارسالشم رایگانه جنساش عالیه قیمتاش بالاس ولی off میزنه از دی به بعد هم یه off معروف داره 70 درصد اونوقت دیگه عالیه خواستی یه نگاه بنداز بهشنقل قول:
(sm30)
(sm81)
سایت آی ام دیبی از یک زاویه دیگر، پرهواخواهترین بازیگران سال ۲۰۱۶ را معرفی کرد. به گزارش کافه سینما، این سایت این آمار را بر اساس آمار میزان مراجعه به پروفایل بازیگران در این سایت منتشر کرد. نکته جالب حضور تنها دو بازیگر مرد، آن هم نه در ردههای ابتدایی فهرست، و حضور یک بازیگر 12 ساله، در رده سوم است، که این موقعیت را به خاطر حضور در سریال چیزهای عجیب به دست آورده است.
1- مارگوت رابی
2- امیلیا کلاک
3- میلی بابی براون
4- تام هاردی
5- مورتا باکارین
6- گال کادوت
7- آلیشیا ویکاندر
8- دیزی رایدلی
9- هالی بنت
10- لئوناردو دیکاپریو
سینجول این همونی که تو میگفتی ؟
اونم هست غیر فعالهنقل قول:
شرح ماوقع
عالی بود (sm2)(sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
حالا از دمو ها معلوم شد که اون flick یه دروغگوی کلاش بیشتر نبود؟ (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
(sm30)آخ دلم (sm2)نقل قول:
حیف ِ آبگوشتاااااااااا (sm2)(sm2)
منو هک می کنی ها؟!!!(sm50)
(sm2)