(sm185)بازدید تاپیک 2 میلیونی شد (sm211)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm185)بازدید تاپیک 2 میلیونی شد (sm211)
امشب قطعیه الی 22 ؟ (sm120)
امیر هستی ..
اهنگ شنيده نميشه
بايد ميذاشت حداقل يه هفته ديگه (sm120)
داستان چیه(sm50)
(sm98)
امیر این اومد وسط ..
(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاهو هم نداریم مثه قدیم امیرو اذیت کنیم .. (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط یه تیکه کد بزنی تمومه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دان کنین قشنگه اجرای زندس
دمو قشنگی.محسن سرما خورده اینجا(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذا یاهو نصب کنم .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm9)
محسن چاوشی 67 هزار دنبالکننده دارد. او کمتر عکسی از خود در اینستاگران میگذارد و بیشتر تصاویری از فرزندش زانکو را میتوان در این صفحه دید که اغلب مورد توجه مخاطبانش قرار میگیرد. صفحه این خواننده معمولا دو هفته یکبار به روز میشود.(sm2)
(sm172)یه فن نتونستم پیدا کنم همون اینتل نو گذاشتم فن کیسم پیدا نکردم چون اصن تو بازار نیس ! اورجینال خودش بود یه سایز تخمی روغن زدم اسپری زدم درس شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می گفتی یکی برات میفرستادم....الان خوبه ؟ مشکلی نداره سیستمت ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روز پدر کیه ؟امروزه ؟
من به خود نامدم اینجا
که به خود باز رَوم
آنکه آورد مرا
باز بَرد در وطنم
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجا هم از این مسخره بازی ها هست
از قبلم که مشکلی نداشت فقط امیدوارم دیگه داغ نکنه همون یبار بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه به فرستادن بود که سایتا هستن ولی دیگه نمیخواستم معطل پست و هزینش بشم ایا اون چیزی که میخوام هس یا نه گفتم بت کیسم کوچیکه هر فنی هم بش نمیخوره ریسکه از سایت بگیری
حالا یه سال دیگه ام کار کنم سیستمو حلالش کنم همینو بروز میکنم یه هارد رم مادربورد پردازنده لازمه باقی چیزاشو از همین سیستم میشه استفاده کرد کیس فن کیس و پردازنده گرافیک پاور و رم خودش
حساب کردم 170 هارد 130 مادربورد 120 پردازنده 70 رم نمیدونم اسمبل چن شده اونم روش (sm120)
(sm120)در ضمن فن کیس اینجا هم اروزنه اونی که گفتم گرونه مدلش برند خوب بود و الا فن 3 تا 4 تومنه
فرداس(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما شکنجه ها یواشکی نبود (sm81)
(sm2)دهن لق طرفدار فولاد اهوازی یا فولاد خوزستان
..اسمبلم خودت اسمبل کن ..فک کنم 10 درصد قطعات اسمبل می گیرن ...کیس کوچیکا رو دیدم ..من خوشم نمیاد زیاد کیس باس ابهت داشته باشه (sm120)نقل قول:
(sm2)
(sm120)البته نه اون کوچیکی که فک میکنی مادربورد مینی میخوره این میکرو میخوره از فضا حداکثر استفاده رو کردن خیلی باحالهنقل قول:
آمده ای که راز من بر همگان بیان کنی
وآن شه بی نشانه را جلوه دهی نشان کنی
ریدم به جفت باشگاه ها(sm3)نقل قول:
کاش نه فولاد سهمیه بگیره نه فولاد نوین بتونه لیگ برتر بازی کنه(sm120)
مدیریت این شرکت به عهده فردی به نام احسان خادم است(sm3)
دیوث خادم اخر تیمو میده به بهنام پیشرو (sm3)
برم حموم (sm90)
میگن استقلال رو میخوان بزارن تو شیپور بفروشن (sm30)
asc
(sm120)منتظر ترجمه اختصاصی شعر هستیم میخوایم امشب اسکولیز کنیم معنیشو (sm59)
(sm70)قبلن گفتننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشنیده بودم (sm2)نقل قول:
(sm88)عجب کاوری محسن از این عکسا بندازه گرافیک خوفناک
میلاد تو سعی کن تا ۳ هفته چیزی خبر نذاری (sm2)دو سه هفته نبودی داری میشی فسیل دومی (sm120)
این ممد نوبری چی میگه با اون قیافه ش (sm70)الان چند ماه هست فیلم برداری تو اریزونا نی
چند روز نبودم اپدیتای جدید رو دریافت نکردم (sm120)نقل قول: