گل دوم تراختور(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
گل دوم تراختور(sm59)
(sm59)رحمتی سه به تک شد
(sm59)رحمتی : کاش شلوغ نمیکردم محروم می موندم
يغوووب(sm59)
تمام...کيسه ريد(sm120)
چی خونده شادمهر ؟ البومه ؟
حرفی واس گفتن نداره البوم قوی ای هست اما حرف نو برا گفتن نداره ... ی جورابی تکراری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها ها یه مدت آواتار بود هم اینجا هم تلگرام .. (sm81)(sm74)
خب و اما شادی ..
مافیا زر رید به خودتون ایول حال کردم .. :l
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی اینی که گفتی رو دیدم الان خیلی خفنه واقعا 800 تومن .. (sm74)
صدایِ ماه (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عقل و عشق شه حالی داد تا اینجا ..
تکرارم نکن هم خوب است ..
و اما ترک آخر که دموش منو گرف ..
(sm74)
(sm27)از 8 تا 4 تا رو پسندیدم در کل متوسط ..
روز سرد وکالش عالیه لنتی .. (sm50)
خوبه که باونقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كيسه بايد مساوي ميكرد
ریدن دیوثا برای اولین بار تو عمرم میخواستم کیسه گل بزنه خاک بر سرا یه بکش زیرشم بلد نبودننقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه لحظه فک کردم امیر محمده(sm2)
میگم اون بنده خدا از این کلمات بلد نبود استفاده کنه(sm2)
تو فکر موندن باش آرامش من باش
قلبم که پیشت بود جون منم همراش
گیتار تراک 3 شادمهر عین این آهنگ (sm98)
تا میای شروع کنی تموم میشه آلبوم
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درگیر موندن نیستی درگیر موندنم نکن
---
یراحی
تنهاتر از من نیستی تنها تر از اینم نکن
(sm98)
ای درد و بلای دلنشین! زود برو...
یک عمر مرا زدی زمین زود برو...
من با رگ و تیغ آشنا هستم عشق!
آن روی سگ مرا نبین! زود برو!!
(sm50)
(sm169)
چندین بار گوش دادم(sm50)
تراک 5 و 6 و 8 انتخاب های من هستن (sm127)
(sm127)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چاکرتم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم قشنگی بود (sm132)
تکرارم نکن (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلی (sm132)احسنت بر تو.. آلبوم یکدستی بود(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره یک دستِ آلبومش (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 (sm118)
تکرارم نکن اسکی از تنظیم امپراطور یراحیه (sm70)
تنظیم تراک 4 هم در حد آهنگ های پاپ دهه هفتاد مسعود خادم و امثالهم (sm2)
(sm23)نقل قول:
(sm77)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]