باز رفرش اتومات از کار افتاد
نمایش نسخه قابل چاپ
باز رفرش اتومات از کار افتاد
به منم داده بودن میتونستم ولی شک نکن بعد از 6 ماه تیم ورشکست میشد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
100 میلیارد خرج کردن تخم میخواد که هرکسی نداره (sm120)
بحث رو نبر تو درآمد زایی و ورشکست شدن(sm120) مهم اینه با این پول هر تیمی میتونه قهرمان بشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن بیخیال (sm120) بحث فوتبالی نکنیم تاپیک به قهقرا نره(sm120)
(sm70)امروز رفتم اپستور ، ایفون ۶ رو از نزدیک لمس کنم انقد سبک بود فک کردم ماکته (sm77)(sm54)
پسره ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻮﻟﺪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩخترش آیفون 6 هدیه میده.(sm2)
دختره میگه: ﻭﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﯼ ﻋﺰﯾﺰﻡ ﭘﻮﻟﺸﻮ ﺍﺯ ﮐﺠﺎ ﺁﻭﺭ ﺩﯼ؟؟؟
پسره میگه: ﺗﻮ ﻣﺴﺎﺑﻘﻪ ﯼ ﺩﻭ ﺑﺮﻧﺪﻩ ﺷﺪﻡ .
دختره: ﻭﺍﺍﯼ گلم ﭼﻪ ﺭﻣﺎﻧﺘﯿﮏ . ﺧﺪﺍﯾﺎ شکرت . ﺗﻮ ﺑﻬﺘﺮﯾﻨﯽ ﻋﺸﻘﻢ ، حالا ﭼﻨﺪ ﺗﺎ
ﺷﺮﮐﺖ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﺩﺍﺷﺖ؟؟
پسره: ﺳﻪ ﺗﺎ ، ﻣﻦ ﻭ ﺻﺎﺣﺐ ﮔﻮﺷﯽ ﻭ ﭘﻠﯿﺲ!!
من به تو 20 میلیون میدم تو میتونی بری بدی پراید بخری و بیای (sm120)بعله 20 میلیون رو به هرکی بدی میتونه خرجش کنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اگه تونستی 20 میلیون رو بکنی 40 میلیون و یه پراید هم بخری اون موقع میشه بگی کارت درسته (sm120)
الان فوتبال فقط فوتبال نیست گلم وگرنه این مالکای پاریس و سیتی کسخول نبودن بیان پولشونو تو فوتبال بزارن
حتی نمونه وطنی هم داره (sm120)
آهنگ بعدی سیاوش قمیشی هم آماده شد(sm120)
همینطور پیش بره رکورد افتخاری رو میزنه(sm120)
من لومیا میخوام تو این هفته بخرم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خوبه بری مشاور مالی پرز بشی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیاوش و با اون قزمیت مقایسه نکن (sm70)نقل قول:
قیمتش ؟نقل قول:
آخه خیلی ضایع شدهنقل قول:
هنوز دو هفته نگذشته ، میره سراغ آهنگ بعدی
کیفیت (sm25)
من خودمو هم نمیتونم مدیریت کنم .این حرفا رو زدم ولی اینکار کارهرکسی نیست (sm120)نقل قول:
سیاوش یه کم خسته س وگرنه اگه بخواد هر روز هم یه کار منتشر کنه این پتانسیل رو داره که کار فوق العاده بده (sm120)نقل قول:
چرا الکی بزرگش میکنی ؟(sm120) یه پیراهن فروختن و حق پخش میشه مدیریت (sm120)نقل قول:
خدایی ؟؟ ایول بابا (sm128)نقل قول:
بابامو بردم امروز نشونش بدم ۶ رو خرش کنم ، تا رقم رو دید پرید بیرون (sm2)
چه ربطی به خسته بودن داره ؟(sm70)نقل قول:
شعر ضعیف ، تنظیم افتضاح (sm25) سیاوش بدبخت میخواد چیکار کنه؟
اگه اینجور بود الان همه شده بودن رئال (sm120)نقل قول:
تو فک کردی میلان و اینتر کم هوادار دارن تو جهان ؟شاید به نسبت رئال خیلی کمتر باشن ولی چرا رفتن تو منجلاب ؟(sm120)اگه به مدیریت و فروش باشه که تو فوتبال گرگ تر از گالیانی وموراتی من سراغ ندارم (sm120)
دقت کردین دیگه که محسن ۶ بار میگه تنها (sm59)رسما داره به بعضیا میگه شیش تایی ها (sm59)
امیر ، ممر جان (sm59)
خستس دیگه (sm120)اگه خسته نبود با هر قزمیتی مثل الیاس شیرزاد کار نمیکرد (sm120)شعر خوب هم خیلی هست نمیدونم چرا اینقدر گیر داده به پرنده و یاکریم و کبوترنقل قول:
حسام (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)نقل قول:
(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیاوش باید با خشایار کار کنهنقل قول:
شعر هم که افتضاحه دیگه(sm25)
این چیه زدی ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید با محسن خودمون کار کنه (sm120)نقل قول:
آره(sm120) گفتم آنبلاک کن ایشالله با پینک فلوید محشور بشی(sm120)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نه باو قبل از این که بلاکت کنه (sm2)؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که کلی خایه مالی کردم ۱ ساله کلی کارا کردم هیچی به هیچی (sm81)
بعد یه عده ی اسکل میرن زیر پستاش شر میگن میرن رو مخ محسن (sm1)
روزنامه هفت صیح در باره محسن ( مرد مرموز موسیقی ایران (sm19))
میلاد لومیا چه مدلیش؟(sm120)
موندم چرا قاسم سلیمانی نمیره کمکشون ، یه شهر تو عراق محاصره شده بود چند وقت پیش رفت رید به داعشنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا فک کنم چون بانوان حجاب رعایت نمیکنن نمیره تا واسش حرف در نیارن(sm120)
hi dear freind ho33e!n (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
have a nice and pleasent night
huge & kisses(sm127)
(sm120)
میگن شب اول قبر خدا میپرسه :نقل قول:
وقتی همسایه ات گرسنه بود تو کجا بودی!؟
وقتی دوستت کفش نداشت تو کجا بودی و خلاصه از این سوالا.....
ولى من
میخوام سرمو بندازم پایینو با خجالت بگم؛
خدا جونم، خودت کجا بودی!؟
بهش بگم وقتی کمر این همه جوون زیر این مشکلات خم شد تو کجا بودی!؟
وقتی هزار تا دختر به خاطر گشنگی و مریضیه خانوادشون فاحشه شدن تو کجا بودی!؟
اونروزی که با زندگی و آیندمون بازی کردن کجا بودی؟!
وقتی خیانت عشقمو دیدم زجه میزدم تو کجا بودی؟!
وقتی شبا بابام از خستگی نا نداشت تو کجا بودی؟!
وقتی حاجیات مکه و کربلا رو بارها و بارها زیارت و سیاحت می کردن ولی کودکان زیادی از گرسنگی جان میدادن کجا بودی؟!
خدایا ..
توی این دنیا خیلی عذاب کشیدیم
شب اول قبرمون به حرمت این همه عذابی که کشیدیم و هیچی نگفتیم..
خواهشاً سکوت کن..
مثل روزایی که باید توی دهن خیلیا میزدی اما سکوت کردی...
(sm50)
زیاد بود نخوندم (sm120) خلاصشو بگو(sm120)
مديران منچستريونايتد در صورت شکست خوردن در جذب کريستيانو رونالدو، قصد دارند تا گرت بيل را به الدترافورد بياورند.
پلی شد
(sm127)(sm120)نقل قول:
بهترین بازیکن تاریخ(sm120)
ممر رونالدو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]