تورو الاغ رحمت بکنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تورو الاغ رحمت بکنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) پس حتما منشی پیدا کن پولو عطر ازش بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا چرا الاغ نکنه از الاغ خاطره داری شیطون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی لیاقت آتی خودش شاغلِ اگه دیگه من گذاشتم این وصلت سر بگیره حقت همون خانم منشیِ با اون دختر خاله ـت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماننــد طــــرز فكـــــر شمــا چنــدش آوريـــــم
اين واقعيتی است كه از سگ هم نجس تريم
خــوكيـم و وحشيـانه تــر ازكارهايتـان
در منجـلاب هــرزگــی خــود شناوريم
تنها وظيفه من وتـو بار بـــردن اسـت
فرقـی نــدارد اينكه الاغيـم يا خريــم
ديريست كاه و يونجه به ما ديـر مي رسد
جفتک زنان بـــه صاحب خود گرم عرعريم
مـن را به زيـر گام مبادا لگــد كنيــد
كـرميم ودرتفــاله تان غــوطــه وريم
آه ای شغال ! ما سگ زرديم،
گوش كنگفتنـد ازقـديم ، كـه با هــم بـــــــرادريم
علی اکبر یاغی تبار (sm54)
اره از بچگی هر کیو میاوردم خونه میگفت گولت اندازه گول الاغِ حالا اگه میخوای تعارف نکن (sm2)نقل قول:
دختر خالم که 6 ماهه ازدواج کرده ! خانم منشی هم اخراج شد دفتر دستک رو تعطیل کردن ! بزار این وصلت سر بگیره جون من (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو فردای دیگه دختر خاله ـت طلاق میگیره هیشکی نمیتونه اون اخلاق عنشُ تحمل کنه خودت برو بگیرش من دیگه گفتم نه تا اخرش نه (sm2)نقل قول:
من عادت ندارم آدامس جویده شده ی کسی رو بجووم (sm2)نقل قول:
دختر خاله ی خودته مجبوری میفهمــــــــــــی؟ در ضمن از کجا معلوم جوبده شده باشه بلکه هم به علت خواجه بودن طرف طلاق بگیره (sm2)نقل قول: