(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)
تو هم تکراری هستی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)من همیشه اواتارهای خوشگل دخترهای ناز و ترگل ورگل میذاشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتها گفتن زن گرفتی ادم شو
دیگه بیخیالش شدم(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنت که نمیخواد بیاد ببینه آواتارو(sm2)
ببخش صابر جان یادم رفت جوابتو دیشب بدم(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم مث تو هستم و اطلاعات خیلی قوی درباره اون چیزایی که تو اشاره کردی رو منم ندارم(هرکسی ب اندازه خودش ی بینشی داره)(sm50)
البوم صاد رو بخوبی اشاره کردی چندتا تراکش رو حتما باید مطالعه داشته باشی تا بفهمی چی می گه!!
درباره این البوم رادیکال هم تااونجایی که ب عقل من رسید!!! فوق العاده قوی با کلام و تنظیم و فضاسازی بی نظیر
هرچقدر بیشتر جلو می رم چیزای جدیدی کشف می کنم
درباره همه جا کشید اون نکته ای که اشاره کردی منم ب فکر فرو برد و متوجه نشدم !!(sm50)
باید اندکی بگذره از انتشار تا کالبدشکافی بشه(sm132)
(sm2)به اعضای مجمع حالی کننقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه اوه منو با اونا در ننداز(sm2)نقل قول:
(sm2)
بد نسَخَ ام خرااااااااااب (sm50)(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا به بخشه ! (sm50)
کدوم خدا !؟ (sm2)
آره . زمان بگذره بیش تر درک میشه . (sm127)