از میدان قرکی قوچون چه خبر ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از میدان قرکی قوچون چه خبر ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
اون میدون کشتیه ولی همه به میدون انگول و قرکی میشناسنش(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی ضایع اس(sm74) دسته یارو تا آرنج تو رفته (sm54)
درجریان کامل هستم داش (sm70)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
(sm2)
این یکیو فی.لتر هم کردن (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی واضح و نزدیک به داستان بوده ف.ل.ت.ر کردنش(sm2)نقل قول:
روز سرد .. (sm81)
خو این چه کشتییه (sm74) اینجوری ک.ون کشتیگیرای بزرگوار تبدیل به اتوبان همت میشه که(sm74)نقل قول:
حالا جالب اینجاس قوچانیا تا یه چی میشه میگن میدون کشتی ما رو تو ندیدی(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسی الان میاد تایم آهنگ های شادمهرو لو میده (sm2)
تفکری که برای تکرارم نکن داشت باید ترانه ی دیگه ای رو کار می کرد این اصن نمیچسبه یهش
یه سمت موسیقی کمی ابهیت داره از اونور کلماتی که به کار میره در حد آهنگای سامان جلیلیه
کار به اوج نمیره
ممر عچفم کدوم ترکا گرفتت !?؟!
سینا حجازی گفتی یادم رف ..
با آپارات یه برنامه رفته نمیدونم پخش شده یا نه ..
همه یه جوره برام عجقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عقل و عشقو بیشتر دوس داشتم تا اینجا
آهان اینی که گفتی تو همین برنامه س ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خا..
روز سرد و ادامه میدمت رو من فعلا بهتر میدونم از بقیه ..
کیا ؟ چی ؟ کجا ؟ کِی ؟ چگونه ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی تو رو من میکشمت حالا ببین (sm2)نقل قول:
روز سرد اصا خیلی دوس دارم .. (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178)
نقل قول:
(sm1)
من میترسم نفر بعدی این باشه (sm2)سر آلبوم منصور دارم براش (sm2) یه دعوایی راه بندازم حال کنین (sm173)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
برگردی به عقب .. (sm88)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زرنزنتونبودیمیگفتیغروربهت رینترکهآلبومهمولخی..
اسپیساشو خودت بذا ..
لامصب اینا تیکه میندازن درد نداره اصن شاید به دلیل پیر شدنه ولی این خشی نامرد با همراهی علیرضا آلاسکا نمیدونم چرا احساس سوزش میکنم (sm2)میکشمتون (sm2)
(sm2)نقل قول:
این اسکلو (sm70) چی میفهمی تو (sm2)نقل قول:
غرور برای من حس و حال شادمهر رو داشت در سالیان گذشته همون شادمهر با همون لحن خاص !
(sm2)خنجر از دوست درد دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیه راحت میرن رو شخم
کل حجم بازی قارچ خور 40 کیلوبایت هست درحالی که این اسکرین شات از بازی 283 کیلوبایت حجم دارد ! (sm50)
خنجر کدومه شوخی میکنم بابا (sm120)نقل قول:
ولشون کن بابا جان حوصله داری
(sm120)همون شوخی شوخینقل قول:
(sm120) هی دلار اونها میره بالا تومان ما میاد پایین (sm120)
پایین ترین ارزش پول در تاریخ این مملکت نتیجه سیاست های انقباضی اقتصادی حسن چاخاننقل قول:
راستی زیمباوه رو دیدی عصر ایران خبرشو زد (sm2)
محدی احمدوند زیر پست شادی قلب گذاشته .. :l
عقل و عشق هم که واقعا زیباس بعد از ظهری گفتم .. (sm50)
خوشبختانه این بحث بهرغم اصرار دولت دهم به حذف 4 صفر از پول ملی در سال 90 به انجام نرسید. زیرا با توجه به سقوط فاجعهبار ارزش پول ملی در سال 91 تجربه زیمباوه برای ایران نیز تکرار میشد.
زیمباوِنِنِن (sm2)