این همه وقت گولم زدی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این همه وقت گولم زدی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کردی . بازم دقیق نمیدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با هر اسمی 20 تا شعر هست به جز مینا
(sm98)
مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هانقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا با احساساته یه دختر بازی میکنی(sm120)نقل قول:
اکانت چی ؟(sm70)اسکولید ؟(sm70)
سی پروکسی رو دور بزنید (sm70)هات اسپات هم میشه یه کاری کرد بدون افت بری (sm70)
مرض دارم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هات اسپات اگه پاپ اپ و اد بلاک رو واسه فایر فاکست بندازی دیگه نه تبلیغات بالاش میاد نه اینکه میره تو سایت هات اسپات
مستقیم وصل میشی بدون افت انگار اکانت خریدی (sm70)
سی پروکسی هم سه روز یه اکانت تست میده واسه ایمیلت (sm70)
اگه ایمیل تو سایت mail.comداشته باشید میتونید 11 تا ایمیل فیک بسازید یعنی میشه 33 روز .بعد دوباره اون 11 تا ایمیل رو میشه پاک کرد و 11 تا جدید بسازی (sm70)
اره 2900 تومن هم پولی نیست انصافا. من فک کردم خیلی پول پا پروکسی میدین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیس بوک چه غلطی میکنی(sm120)نقل قول:
(sm169)
فضولی میکنم(sm120)نقل قول:
(sm50)
(sm169)
(sm50)
(sm50)
گویل و ددویل وا شال و مینا
چوپی زنون وازن دو پا و سه پا
مینا به لرس استعاره است
بعضی جاها به معنی روسری(sm81)
وااااااای عزیزُم مَینا بنوش دسمال هفت رنگ
مگه شعرش مشخص شده؟ بزرگوارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس این که نوشتی ربطی نداره ؟
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو شعر لر ها پیدا کردم
اهنگ مینا به سر و مینا بنوش و شال و مینا
شعر های بختیاریه
بزرگوار ِ بابا چطوره ؟ (sm120)
خرمگس ِ بابا چطوره ؟ (sm10) (sm120)
مهندس ِ بابا چطوره ؟ (sm120)
مشتی هسی(sm10)نقل قول:
120 صفحه از دیروز (sm120) ماشالله به اساتید محترم و محترمه
سلام احسان جان؟(sm10) خوبم ممنون شما خوبی؟ نبودی عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهندس(sm2) هم رده ایم ی جورایی ها احسان؟ شیمی(sm59)
سلام مهندس فرهاد (sm10) الحمدالله ، شما خوبی بزرگوار ؟نقل قول:
اعع نگفته بودی (sm120) گرایش ؟ (sm120)
الهی شکر ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیم نگاهی به قم دارم(sm120) نظرت؟
شیمی ک شما خوندی نه البته من تویکی از زمینه های ژئوشیمی درس خوندم (sm120)
؟؟؟نقل قول:
اعع ، ژئو هم بسیار خوب است ، البته کمی تا قسمتی زنونه تر است (sm120) من هم که میدونی طراحی فرآیند (sm120) هنوز هم آثار پارگی مشهوده در کیونم (sm2)
استقلال صبا قم(sm120)نقل قول:
دیگه دورش نرفتی آره؟
دهنت سرویس(sm2)
پایان نامه اره؟
ها فکر کردم شاخه ای جدید از شیمی ِ (sm2)نقل قول:
بتونیم ببریم خوبه ولی سخته دیگه (sm120)
اصرار کردن واسه دکترا بخونم ولی زیر بار نرفتم
پایان نامه و همه چی (sm120) ینی اسم سیالات میاد ، درد میگیره کیونم (sm2)اصن هنوز هم اسم شیمی میاد درد میگیره(sm2)
(sm168)
(sm2) اره ترم اول و دوم داغ داغ آدم ، خودشو وقف استاد راهنما میکنه(sm2)نقل قول:
از دفاعم خیلی وقته نیس گذشته(sm2) لامصب وسط ارائه پروژکتور خاموش شد (sm2)
خیلی وقته تموم کردی؟
چرا ادامه نمیدی؟
سلام امین(sm10) داداش ماه تلخ عالی بود(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام فرهاد جان ارادت (sm10)نقل قول:
خوشحالم كه مورد پسندت واقع شده (sm111)
استاد راهنما منو میدید فرار میکرد (sm2)نقل قول:
سال 89 تموم کردم ، اما دیگه رفتم سر کار و ... (sm120) الانم حوصله ندارم
یاد یه خاطره ای افتادم(sm120) یه درس اختیاری طراحی راکتورهای صنعتی بود ، سمینار داشتم یه چیزایی سر هم کرده بودم ، برم مثلاً پا تخته کنفرانس (sm120)هی میگفتم خدایا کمکم کن یهو پروژکتور ترکید (sm2)(sm2)
اممنون(sm111)نقل قول:
امین کارگردانش ی فیلم جدید داره دیدیش؟ ونوس نامی هست
ونوس در پوست خز... خيليم جديد نيست واسه دو سال پيش فكر كنمنقل قول:
نه والا هنوز فرصت نشده
(sm2)نقل قول:
من استاد راهنما به خاطر غلط های املایی ک داشتم یک ماه تاریخ دفاعمو انداخت عقب(sm2)
استاده میگفت بالای 30 مین ارائه ت طول بکشه زیر 16 میدم(sm2) بعد وسط ارائه خاموش شد(sm2) اخر جلسه هم گفت فقط برو دیگه هم برنگرد
دهنم سرویس شد خداییش
اکه میتونی حتمن ادامه بده احسان حیفه