تو کلا گیراییت پایینه ها (sm2) 10 دیقه دیگه میای میگی فهمیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو کلا گیراییت پایینه ها (sm2) 10 دیقه دیگه میای میگی فهمیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی که میگی آب هست ولی کم هست یعنی منظورت آبه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی وقتی که میگی دیوث باکتری یعنی منظورت حموم رفتنه ؟ کدوم ؟ (sm98)
يه روز درميان؟
تو چرا بعضي وقتا سوييچ ميشي كتابي حرف ميزني(sm2)(sm2)
ولي دركل ديوث باكتري هستي ماست ماليش نكن(sm2)
من يه بار صبح كه بلند ميشم دوش ميگيرم تو باشگاه بعده تمرين هم باز يه دوشه ديگه اخره شبم باز يه دوشه ديگه
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک روز در میان میشه کتابینقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
...(sm98)
دیوث 3 روز یه بار کجاش باکتری میشه تو فصل سرد ؟! (sm70)نقل قول:
البته منظورم از 3 روز یعنی دیگه روز سوم رفتم تو حموم (sm128)
یعنی امروز رفتم فردا نمیرم پسفردا هم نمیرم پسین فردا میرم (sm120)
سرد و گرم يعني چي مگه خرسي
ادم وقتي فعاليت ميكنه عرق ميكنه بايد بره حموم
مگه اينكه فعاليت نكني عينه بز بخوابي فقط(sm2)