(sm155)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm155)
من با بهتر بودنش کار ندارم میخوام اپ جدید اومد بشه نصب کنم
(sm50)
ولم کن، بازی دنیارو حفظم
رفاقت های آدم هارو حفظم
میون ما دو تا پاییز حق داشت
هجوم باد و سوز تیز حق داشت
(sm50)
یه چیزی تو نگاهت بود نمیشد رو بگردونم
یکی از ما زبونم لال...
چی میگی تو ، اونی که پارسال گفتی که همش سینگل ریلیز شد از رادیو ؛ خبر این آلبوم جدیدشو تازه دوشب پیش تو تلگرام بهم گفت تازه شروع کردم به تهیه آلبوم جدید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام یه تاپیک بزنم اخبار لحظه به لحظه شادمهر (sm120) هر روز صبح راس ساعت 8 میزنم : همین الان دشوری (sm2)
امیر تاپیک داره از دست میره (sm25) نگاه کردم نزدیک 30 صفحه اسپم شده (sm25) باید اقدام جهادی صورت بگیره (sm120)
به هر حال آلبوم بود (sm2)ایمان بیار به حدسیات من (sm2) ببین بر سر تاپیک شادمهر چی اومد الان همه عین بز نشستن منتظرن (sm2) پس ایمان بیار تا به سرنوشت آنها دچار نشوی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت نقل قول گرفتنت تو حلقم،رکورد زدی (sm2)خوبه اصن ازین به بعد بهت بگیم ایمان ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو هوا نقل میزنم (sm2)خلاصه عبرت بگیر از سرنوشت آنها (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]