اینقدر قشنگ خونده یه ندایی بهم میگه برو عشق رو تجربه کن البته یه ندای دیگه هم میگه پیر شدی خجالت بکش(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
اینقدر قشنگ خونده یه ندایی بهم میگه برو عشق رو تجربه کن البته یه ندای دیگه هم میگه پیر شدی خجالت بکش(sm120)
تحریر یه روز (sm50)
,نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا خیلی خوبه.
بدون عینک آفتابی (sm127)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون یه تیکه رو ریپینته
به خودم گفتی یه روز(sm127)
یه حسی به من میگه ترک عقل و عشق اینه (sm74)
یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه /// کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آس آلبوم اینه به مولا (sm74)
شعر با اسم ترک بی ارتباط نیست (sm74)(sm81)
جا داره زیگوارت هم ویدئو رو چند بار ببینه.
کافیه یه سر به سایت Whosampled.com بزنی و اسمن آرش رو سرچ کنی اونوقت می بینی باید دنبال اونایی که خودش ساخته بگردی نه اونایی که کاوره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر تعداد معدودی کاور داشته و این هنر آهنگسازیشو زیر سوال نمی بره
خداوکیلی من الان کرج هستم مغازه ماشین همه دارن شادمهر گوش میدن اصن فضا شادمهریه.
خیلی حال کردم
تاریخ تولدت؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]