در مجموع راضی ام ..
نمایش نسخه قابل چاپ
در مجموع راضی ام ..
پس نتیجه میگیرم البوم خوب نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بده آهنگو ..(sm74)
خیلی زیباس من گوش نداده بودم ..
(sm2)وا بده ول کن خانه از پای بست ویران استنقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی وقته ویرانه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منصوریان میخواد چیکارش کنه(sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Shab b kheyr
شنیدم از بعد از ظهری آلبوم شادمهر رو داری ولی نمیخوای منتشرش کنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبرآنلاين : امروز دختری 7ساله كه همراه پدرش از شبستر به تهران آمده بود تا مسابقه استقلال و تراكتورسازی را تماشا كند از ورود به ورزشگاه آزادی منع شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو زنده اي هنوز؟ چرا اواتارت هي كثيف ميشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا يه نقطه رو پيشونيش بود الان يه ٣-٤ تا نقطه رو چونشم هست
نكنه جادو جنبل ميكني(sm2)
(sm155)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)من برم هفته ای فوق فوکی در پیش دارم ..
از بیشترش خوشم اومد (sm132)
ولی شعرای این مدلی رو نمی پسندم (sm25)
انصافا اینو خوب اومدی انقد بدم ازین آواتارش میاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی غروب رضا یزدانی به تنهایی از تمامی آهنگاش سرترِ حالا بقیه آهنگای یزدانی به کنار ...
رضا آرین هفته ی دیگه آلبوم احمدوند میاد خودتو آماده کن سریع آواتار و امضات رو باهاش ست کنی ...
چقدر حرص دارم امشب ...
The Accountant
فوق العاده زیباست
بن افلک بی نظیره ...
محتسب در نیم شب جایی رسید
در بن دیوار مستی خفته دید
گفت هی مستی چه خوردستی بگو
گفت ازین خوردم که هست اندر سبو
گفت آخر در سبو واگو که چیست
گفت از آنک خوردهام گفت این خفیست
گفت آنچ خوردهای آن چیست آن
گفت آنک در سبو مخفیست آن
دور میشد این سؤال و این جواب
ماند چون خر محتسب اندر خلاب
گفت او را محتسب هین آه کن
مست هوهو کرد هنگام سخن
گفت گفتم آه کن هو میکنی
گفت من شاد و تو از غم منحنی
آه از درد و غم و بیدادیست
هوی هوی میخوران از شادیست
محتسب گفت این ندانم خیز خیز
معرفت متراش و بگذار این ستیز
گفت رو تو از کجا من از کجا
گفت مستی خیز تا زندان بیا
گفت مست ای محتسب بگذار و رو
از برهنه کی توان بردن گرو
گر مرا خود قوت رفتن بدی
خانهٔ خود رفتمی وین کی شدی
من اگر با عقل و با امکانمی
همچو شیخان بر سر دکانمی ...
حضرت مولانا ...
(sm50)(sm27)
کاسکش شاتل ..
يوزرتو بذاري چاوش عكسه چاوشيم بذاري ولي باز از اين يزداني فن بودنت معلومه كدوم عتيقه اي هستي(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
(sm19)ادامه میدمت در حال پخش
(sm50)
(sm2)اینم خوب بود (sm120) دارم برات (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بازیکن سوتین خود را نشان داده باید به کمیته اخلاق احضار شود
فقط خودتو کنترل کن (sm2) از حالت تک تیر خارج کن اصن خشاب رو در بیار (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلاً بازار به به چه چه به راهه و البته تلقین که حتماً یکیش خوبه بزار یه بار دیگه گوش کنم ... و این مورد به وفور در دهه هفتادی ها یافت میشه
به هر حال سرور استاد رضا یزدانی کیه ؟ (sm2)
میثم یوسفی هم در این زمینه گفت:«خواندن یک اتفاق موزیکالیته است و حتی حرفزدن هم آهنگ دارد. مثلاً این بحث در مورد محسن چاوشی هم وجود دارد و میگویند که صدای او ساختگی است. من حداقل ده اجرای زنده از او شنیدهام که عین کارهای آلبومش میخواند و صدای او ساختگی نیست.
(sm120)269 یادش بخیر 190 زدیم تو گوشش
خانم ها آقایان آماده باشید
و اینک استاد اندی صدای جاویدان نسل ها
ارائه ای دیگری از استاد اندی با شعر بانو پاکسی در راه است
خانم ها :| آماده باشید
و اینک لیلا جون فروهر
ارائه ای دیگری از لیلا جون در راه است
خوبت میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگار میخواد کوه بکنه مردک ، من یه هفته از صبح تا شب جون کردم فقط 4 ساعت خوابیدم حالا نوبت توئه بکش بکش بکش بِتِرک بِتِرک بِتِرک
تو هنوز از رو نرفتی...دیدی دیگه حنات تو فروم شادمهر رنگی نداره اومدی اینجا جون کثیف راه انداختینقل قول:
کجات سوخته دوست عزیز؟؟ جوک قشنگی گفتینقل قول:
(sm50)