اره عزیز همیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم این بود آخرین فیلمش هست
البته حدس شما قطعن بهتر از من میدونید
نمایش نسخه قابل چاپ
اره عزیز همیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم این بود آخرین فیلمش هست
البته حدس شما قطعن بهتر از من میدونید
درسته اخرين فيلمشه البته خيليم سرو صدا نكردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون طوريم كه حدس ميزنم خيلي به سليقت نميخوره
آره واسه منم گیر میداد به فونت (sm120) اصن فقط میگفت فونت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که 20 دقیقه ای تموم شد و بعدش استاد راهنما به اینکه بره شروع کرد به خوردن (sm2)2 کیلو شیرینی تَر و میوه و ... (sm2)
دیگه زندگی متاهلی نمیزاره بخونم واسه دکترا ، تو فکر اینم شبا برم مسافر کشی (sm2) دیگه حسش نیست (sm120) تصور کن : دکتر احسان تهرانی معروف به اسی بشه استادیار (sm2)
من توی چندتا مجله سینمایی ک رو نت منتشر میشه دیدم خیلی تعریف کردن ازش خودم ک دید قوی ندارمنقل قول:
امین جان من اطلاعات سینمایی قوی ندارم مث شما بزرگواران
بیشتر از دوستان پرس و جو میکنم نگاه می کنم
یه خودکار قرمز داشت(sm2)هرچی مینوشتمو پرینت میگرفتم اینم ده مین نگاه میکرد آخرش خط قرمز میکشید(sm2) برو اصلاحات آنجام بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) اره دیدی؟ یکی از داورا که همراه خودش جوشانده گیاهیی آورده گل گاو زبون فک کنم(sm2)
اره حوصله میخواد خداییش .... سرمایه همراه اشتغال
بدون شغل اشتباه محضه
شناحت سليقه خيلي مهمه... اين مجلات و ... معمولا هدف كذارياي خاصي دارن واين طور نيست هر جي ميگن خوبه من نوعي هم خوشم بيادنقل قول:
بزركىاري شما اقا فرهاد ما درس پس ميديم خدمت دوستان...(sm66)
استاد یار(sm2) دهنت سرویس
اره موافقم امین جاننقل قول:
(sm111)
واسه من زیاد اصلاحات نداد ، فقط یه دو سه مورد گفت و آخرش بازم گفت فونت (sm2)نقل قول:
گفتی داور (sm30) ینی این جماعت فقط دنبال پایان نامه میگردن (sm2) اما من یه پایان نامه ای دادم که دهنشون وا مونده بود (sm2) حالا نمیدونم واسه پایان نامه بود یا شیرینی (sm2)
من که سر کار نمیرفتم راحت تونستم ارشد بخونم ، بعد ارشد هم شانس آوردم رفتم سر ِ کار !کارمم هیچ ربطی به شیمی و مخلفاتش نداره (sm120)
ایشالا شما دکترا قبول بشی (sm176)
فرهاد جان با اجازت من برم ، عصر بهاریت خوش (sm10)
سلامت باشی احسان جان(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون(sm93)
همه چی به ما میخنده یره
همه چی با ما میگنده یره
همه چی با ما میپوسه یره
همه چی با ما میسوزه یره
(sm50)(sm50)
اما شكنجه ها يواشكي نبود (sm81)
وقتی سرتو کردن توی جوب،
بیوگرافیتو همون تو آب بنویس
وقتی دستتو پیچوندن از پشت،
رو سطح خارجی حباب بنویس
از می و عشق و گل و گلاب بنویس...
(sm50)
قزوينيه تو استخر به عربه شنا یاد میداده...(sm2)(sm2)
بعد از 2 ساعت عربه میگه""تو مطمئنى اگه انگشتتو دربيارى من غرق ميشم؟؟
خانهام ابریست
يکسره روی ِ زمين ابریست با آن (sm50)
اون که دلهع ساعدعو تنهاهتو به صه لاه به کشیعد
ظریف همه کاره ایران نی رئیس جمهورشم از بالا خط میگیره ، ظریف دیالوگ کرد فقط (sm50)
سلام لینک البوم شاهین و کجا میشه گیر اورد؟(sm50)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همواره به آزادی و نقد احترام گذاشته و از انتقاد نسبت به اندیشه ها، گفته ها و عملکر خود از کلاس درس تا صحنه سیاست خارجی استقبال کرده ام. ولی همواره عرض کرده ام که نقد در یک جامعه سالم باید دو ضابطه داشته باشد: انصاف و رعایت مصالح ملی.
پیش نیاز قضاوت منصفانه اطلاع صحیح است. لااقل یک بار قبل از قلم فرسایی عرایضی را که به نقد می کشید بشنوید.
ضرورت رعایت مصالح ملی هم طلب می کند که آب ر ا به آسیاب جنگ طلبان خارجی که از جبهه نرفتن بنده تا توقیف یک کشتی متخلف تا دستگیری یک یا چند فرد را بهانه ای برای ادامه تنش و بحران قرار داده اند، نریزیم.
از صراحت و تصدیع پوزش می خواهم هیچگاه نخواسته ام حرف های من کسی را از هر جناح و دیدگاهی در کشور آزرده کند. همواره تنها مقصود من دفاع از منافع ایران و ایرانی بوده است و انشاءالله در آینده نیز چنین خواهد بود.
شاد و سربلند باشید.
(sm77)
سجاد واقعن نمیدونی یه چی کپی میکنی اسم طرفم باس بزنی ؟
پاستیلا ادامه حرف ظریفه کردش تو پست فیسبوکش (sm70)حالا خوبه قبل از این هم درباره ظریف پست دادم
اما باز این هم دیالوگه حرف خودش نی
سناتور امریکا برگشت سه تا تویتر داده تیکه میکه انداخته فحش داده به ظریف ظریف برگشته میگه اینا رو بیخیال نوزاد نو رسیده مبارک (sm120)
(sm74)
یادش بخیر یه زمانی میخواست یه سینگل از محسن رلیز شه از دو هفته قبل ذوق میکردیم (sm50)
چقدر تنبل شدید(sm70)
اسکی برید دیگه(sm59)
غروب جمعه اصن خر نیست (sm19)
پاسخ به پرسشم فحش رکیک بود (sm50)
به شرطی که فرداش تعطیل باشه! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm142)
OOOOOO خارتو (sm118)
عقده ای
با کی بودی ؟(sm77)
دیجیکالا خیلی باحال شده .. جمعه سفارشمو آورد (sm59) 4 شنبه غروب سفارش داده بودم
چی سفارش داده بودی ؟ ابزار آلات موسیقی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمقنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرض داری نوشته ها رو تغییر میدی ایا ؟؟؟ (sm142)