هنوزم خواب می بینم خونه ریخته رو سرم . . . (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
هنوزم خواب می بینم خونه ریخته رو سرم . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
. . . (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جشن عروسی یِ میلادی . . . (sm74) (sm127) (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش حس می کنم ، هنوز دل خوری ازم . . . (sm81)
بیا در مجمع بگو که غلامت رو بخشیدی ارباب . . . (sm59)
خیلی خوب بود ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی ... (sm172)
بیا اصلاً یه شب سهی مجانی مال تو . . . (sm2)
امروز ساعت 18 کار جدید امیرعباس گلاب به نام کودکانه منتشر می شود ... (sm50)
نقل قول:
ج ا بره . . . کوک ارزون بشه . . . یه لاین بزنم . . . (sm50)
آره خیلی خوب بود .نقل قول:
البته اونی که تو فرستادی کیفیت مذخرف بود 320 گرفتم از تاپیک
به گوشت احترام بزار تا بیشتر لذت ببری (sm50)
خام بریم بالا ، بدونِ مزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یدونه تو مغز باشه و یدونه هم تو لثه ... (sm74)
تبدیل کردم که حجمش کمتر بشه و زودتر آپلود شه ...نقل قول:
متوجه معنی می شدی یا از اون مدل کردی ها تشریف داره که کمتر کسی متوجه میشه ؟
برادر بسیجی اسکوبار چه جور ساقی ای بوده که خودش مست بوده . . .(sm51)
ساقی یِ مست ندیده بودیم که دیدیم . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلار ده هزارتومن
عرق سگی 40 هزارتومن
گُل (پکی) 50 هزارتومن
بنگ (سه تایی) 10 هزارتومن
دلار 800 تومن ،
عرق سگی 40 هزارتومن
گُل (پکی) 50 هزارتومن
بنگ (سه تایی) 10 هزارتومن
ایمان دارم که هویدا یِ نازنین هم ساقی تشریف داشته ،
وگرنه هیچ جوره نمیشد این هم سالِ ثبات داشت ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
میدونی ازین همه بدبختی چه جوری خلاص میشیم (sm50)
یه شب یه شام درست و حسابی بپزی بخوریم
بعد سر فرصت همه ی درزای در و پنجره ها رو ببندیم
یکی مون شیر گازو باز کنه ! بریم بخوابیم !
صبح نشده همه ی دردسرا مون پریده ! (sm74)
سیگارم کم میاره در مقابل این دیالوگ
(sm88)
نقل قول:
سبزه قربونت شووم . . . (sm19)
نقل قول:
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلی همچون دلِ نالان ما نینقل قول:
غمی همچون غمِ هجران ما نی ... (sm81)(sm127)
نقل قول:
خوردمش ،
امروز ،
گفتم بیام بهداری نشون بدم ،
تو دلم باشه خیالم راحته ،
هرجا میرم هست دیگه دلبرو ،
خیالت جمع درد نمیکنه ،
فقط دیگه نمیشه دیدش ،
آخه دانی که چیست دولت دیدار یار دیدن ،
ولی ندیدن بهتره از نبودنش ،
سیگار داری ؟
تازه گیا از این چورنای دور بین مخفی ای خوشم اومده . . . (sm25)
نه من اربابم نه تو غلام .نقل قول:
دوستیم ...
دلخور نیستم هر 2 شعر گفتیم .
دیگه مث سابق حوصله اینجارم ندارم . (sm172)
فقط میام ببینم کسی یادم می کنه یا نه ..
(sm50)
(sm81) (sm127) (sm81)
به علاوه ی این مدل چورنایی که تو شون Toy استفاده می شه . . . (sm128)
(sm10)حتما دانلود می کنمنقل قول:
کلاً دارم رکورد ژانر های چورن رو جا به جا می کنم . . . (sm50)
نقل قول:
آره ، خوبه . . .
این دیالوگ " صابر ابر " وسط آهنگ شایع مال همین فیلمه . . . (sm50)
اره فقط بعضیاشو نمی فهمم . که به زبان کردستانی می خونه .نقل قول:
آتیش کن تارا ... (sm74)
(sm118)
الان که بیش تر فکر می کنم تارا هم مثل سیمین آخر اسمه ها . . . (sm50)
از خواننده گان جوان موسیقی سنتی ،
می تونم مجتبی عسگری رو به شما معرفی کنم ...
فرض محال سه تا دختر داشته باشم . . . (sm50)
سیمین . . . تارا . . . مرضیه . . . (sm172)
دیگه حسش حتی بسازی تندیس . . . (sm172)
دیگه جالب نیست . . . (sm81)
هنوز آلبوم شال از کاوه آفاق رو نگوشیدم . . . (sm25)
07 - Lenjo Biveh (The Ferry and the Widow) ...
مقوایی بیش نیست ...نقل قول:
(sm81)