(sm70)عزیزم چی دل پری دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)عزیزم چی دل پری دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوله زیادی نمیخواد ، یه سایت مجاز موسیقی راه میندازیم بازدید میشه چند برابر باران و خیلی جاهای دیگه. هیچوقت هم فیــلتر نمیشیم همیشه قبلش یه تذکر میدن بابت حذف آهنگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو آرشیوم 6795 تا طرح نیمه کارست که با کلمه ی : ریدی و شکلک : (sm3) گذاشتنت از کامل کردنش پشیمون شدم. گند زدی به استعدادم رفتی (sm70)
(sm98)
راستین - باغ بنفشه ها (sm50)
گناه گل ها رو ببخش، عطرتُ دزدین اگر
نسیم شب مقصر است، که از تو می دهد خبر
از همه جا وُ هر نفس یاد تو می بارد و بس
باغ بنفشه ها هنوز عطر تو رو دارد و بس ...
گناه گل ها رو ببخش جسارت مارو ببخش
دنیا پر از حضور توست گناه دنیارو ببخش ...
نمی توان هنگام شب خوابیدو خوابت رو ندید
در فکر پرسه های روز به خانه ی تو نرسید
نمی شود تورو نگفت نمی توان تو رو ندید
بر دفتر خاطره ها خط فراموشی کشید ...
دیوس این غلومی خودش میگیره بدون اجازه میزنه من چیکا کنم !!!!نقل قول:
دکتر Develop امرو فلشمو زد به تاپ لپ میگه این MSBH اسم جایی شرکتی بندی چیزیه !?؟! (sm2)
پلاگین طراحی کردم فوق العاده !!!! (sm118)
(sm50)