بی ادب ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بی ادب ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
اینا که جم شدن جلو بیمارستان
اگه واقن چیزی انسانیت میدونن.باید به گرانیا تظاهرات کنن.وجلو وزارتا جم بشن.که بعضی بخاطر فقر تن فروشی و... نکنن.مستدفقروفحشاروببینید.
الان 7درصد برقو گران کردن.یا اون موق که بنزین رو 1000 گران بجا جم شدن جلو وزارت نفت.نصف شب.بشکه بدست تا پمپ بنزینا.بنزین انبار میکردن.انگار ن انگار باسشون ولی باسه اینجا همیشه هستن
سرشو بگیر بخور با ادب (sm2)پاشو برو حمید عسکری رو برام بگیر پفیوز (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نترس اون پولی که دادم حلالت ولی انصافا برام بگیر (sm70)
امیر پخ داشتی دیروز
از تنهایی گریه مکن...(sm81)
بر هم زنید یاران این بزم بی صفا را
مجلس صفا ندارد بی یار مجلس آرا ... (sm50)
ای نسیم سحری ای نسیم سحری این شبِ روشن چه شب است
مگر امشب مه من شمع دل انجمن است ... (sm50)
انتظاری داری چی بگننقل قول:
امیدوارم هر چه زودتر قصاصش کنن
داشتم از علاقه ام میگفتم
حرفم را قطع کرد
گفت من یکی را دوست دارم که مرا دوست ندارد
گفتم من هم ... : )
گفت تا ابد دوستش خواهد داشت
با ترس دستش را گرفتم
گفتم من هم ... : )
دستم را رها کرد
کنارم بود اما سهم من نه
یادم رفته بود که زندگی همین است
من با عشق کسی دیگر