(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله این رو میشه و باهاش موافقم البته اینم بستگی به خانواده طرف داره شاید قصاص بخوان یا شاید نخواننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی این کسکش دیگه تنها چیزی که لایقشه که مرگه که اونم تازه از سرش زیاده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
هادی و مهدی عزیز !
من گفتم که : کلا این که " زندگی و مرگ " یه آدم رو بدن دست یه خانواده ی داغ دیده کار درستی نیست !
من الان دارم این حرف رو می زنم که اگه فردا روزی این بلا سر من هم اومد اون وقت قانون جلوی قتل مجدد رو به گیره !
نه این که قانون و جامعه خانواده ی داغ دیده رو تشویق به قتل مجدد کنن !
بله ! اجرای حکم قصاص اسمش " قتل " هستش !
یعنی به جای " یک " قتل ما " دو " قتل رو صاحب می شیم !
تنها راه علاجشو به همه تون گفتم اسیده اسید (sm3)اونم ببرن تو مرکز شهرنقل قول:
والا من نمیدونم این کجا رو گرفته داره میرهنقل قول:
اگه همین اتفاق برا عزیر خودش می افتاد تنها چیزی که می خواست قصاص بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکنه از نزدیکان پسری لامصب(sm30)
نقل قول:
من فقط گفتم : اعدام نه !
من نگفتم طرف آزاد به گرده !
این آدم می تونست یاد یه گیره !
هنوز هم می تونه یاد به گیره !
ولی شیر و حیوانات دیگه توانایی یاد گیری مثله انسان ندارن !
اینم توانایی یادگیری نداره چون یه حیوان چه قبول کنی چه نکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
تو فرض کن . . . این درد تکیلاست که می نوشم . . . (sm81)
من مث تو فکر نمی کنم 180 درجه از لحاظ اعتقادی و فکری فرق داریمنقل قول: