(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)
من که از خدامه اعدام بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالم بده می خوام بخوابم(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسه دیگه ! ولی اینو بگم که خودم مخالفم ! اعدام یه لحظه ست ....... باید اینو ببرن بریزن تو وان اسید اینجوری داغ اون خونواده هم یه خورده فروکش میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعدام نه .....!
خو دیوث منم میگم اول زجرهایی که به اون طفل معصوم داده مزه مزه کنه بعد اعدامش کنننقل قول:
عصر حجره مگه (sm98) تو مرکز شهر (sm98)(sm120)نقل قول:
اصلا بندش به مطمئن باش کمترین کاری که باش می کنم می کنش تو بشکه قیر جوشان
تو دیگه حرف نزن حالم خرابه ........ (sm2)تو کی عاطفه داری (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی هم خوبه تا ملت عواقب این کار ها رو بدونننقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول: