کلیک کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی بود حالا؟
نمایش نسخه قابل چاپ
کلیک کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی بود حالا؟
اه پس چرا اسمت نیوفتاده ؟ چراغ خاموش میای همیشه مال اونه اسمت نمیوفته
یه بار دیگه میام
پس چرا من خودم میبنم (sm59).... ادم خوبیه دوست باشید با هم(sm2)نقل قول:
میدونی مگه کیو میگم؟ حرف اولشم اچ (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره ... میخای خبرش کنم بیاد اینجانقل قول:
- (sm70)
گاییدمت (sm2) دهن سرویس چرا چراغ خاموش میای همیشه ؟ میترسی بندازنت تو گونی ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان 2 بار کلیک کردی رو یوزرم شمارش میزنه ولی اسمتو نمیاره چون حالت مخفی میای ! (sm120)
همچنین (sm70) اینجوری امنیت بیشتری داره!!!نقل قول:
- (sm50)
(sm74)