(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
عجب لپتاپ تخیم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)
فقط به خاطر گرافیگ SLI Ready !!!!
باقیش چرت ه ..
کلاس داره (sm128)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)قیمتم بگو
این 640 (sm51)ه
Ram 2
rom 16
1080 record(sm128)
(sm25)
حافظه داخلی 16384 مگابایت حافظه RAM 3072 مگابایت
توضیحات فیلمقابلیت فیلم برداری در ابعاد HD ، Full HD و 2K همراه با فیلم برداری HDR و دارای لرزشگیر در زمان فیلم برداری
(sm70)
مرتیکه اپل باز (sm2)
قیمت رو مقایسه کن (sm2)
برید کیوس خلا جمع کنید کاسه کوزتونو (sm70)
هستم تو مُدِت زیاد وقتی دستم میره تو موی سیات (sm128)
ناز میکنی و بهم میخندی وقتشه یه ماچ رو گونه بیاد(sm51)
گوز ادعا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزدیک 10 ساله سونی دارم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالیه فقط همین
هرگز اپل به پاش نمیرسه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو بخون نظرت عوض میشه(sm70)
(sm39)امر به فعل حرام؟نقل قول:
تیممون برده تو کیونم عروسیه (sm2)نقل قول:
گوزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیز بگو که اپل از سونی توش سرتر باشه (sm2)نقل قول:
از کیون اوردین
اولین بازی با چه تیم چرتی
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
دیگه کیوس نگو ..بازیکنای خوبی داشت ..یه موقعیت داشت کلا ..تیم ما دو تا دفاع وسطاشو نداره ...دیگه کل بازی به جز 3..4 دقیقه ی آخر تو زمینون نیومدن ..نیمه اول ریده بودیم اما نیمه ی دوم عالی بود تیمنقل قول:
حوصله ندارم بحث کنم باهات ..سونی بهترینه (sm19)
می خوای من بحث کنم (sm70)نقل قول:
سر گوشی اینا حوصله بحث ندارم ..هر کی هر چی می خواد و راحت تره بخرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
(sm2)هرکی اپل بخره خره
میخند ؟نقل قول:
من میخوام برم هوآوی بگیریم (sm2)
یه ساعت بشینم در مورد مچ بودن نرم افزار و سخت افزار چه می دونم کیفیت ساخت و......... بحث کنم آخرشم منطق این کیوث خل این باشه چون من سونی دارم و راضیم پس سونی بهترین گوشیه دنیاست (sm70)
رده بندی من به شرح زیر است برای خرید گوشی ...
اپل ..
ال جی ...
سونی ...
هواوی ...
سامسونگ ...
اچ تی سی... (sm132)
کث خل وقتی اپل داشت جق میزد نوکیا سونی حکم رانی می کردن
هنوز یادم نرفته سونی با k810 زد کل n73 رو خوابوند (sm2)
میگم کیوث خلی میگی نه ..ابله کودن ...اون سونی اریکسون بود یه شرکت جدا بود ...بعد سونی اومد کامل خریدش ...مطالعه کن فرزندمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن من از همه شرکت های گوشی به جز بلک بری و این چینیا ..حد اقل یه مدل گوشی داشتم (sm70)
n73 بهترین گوشی دنیاس [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
هَووو (sm2)
ال جی دوم زارت
حداقل سونی از ال جی که بهتره
خوبی سونی اینه تو همه گوشی هاش همه چی رو رعایت میکنه
ولی ال جی میرینه تو گوشی های متوسط و قیمت پایین(sm2)
تو مدل بالاترا حرف داره واسه گفتن و لی ..
Htc و سامسونگ از هووای کمترن (sm2)
در نبود من این بحثا چیه !!!! (sm51)