اتاق من (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
اتاق من (sm50)
(sm29)
(sm29) تراک "05 چیزای کوچیک" آلبوم شهرزاد سپانلو ترانه ش برا میثم یوسفی ه
همه همخون و ناهمخوان ، تو ناهمخونی و همخوان
منِ بعد از تو یعنی ، ان الانسان لفی خسران ...
(sm1)(sm50)
گاهی اون کسی زمینت میزنه ... که خودت حس میکنی تو مشتته ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) دلم برا این شکلک تنگ شده بود اصن آرامشی میده یه وضی
یک مرد چو رودابه چرا کم داریم ؟ (sm29)
من تشنه ی گفتن حقیقت هستم (sm59)
تو حقمی من تحریم شدم از جانب دنیا
باید فکری بحال گزینه ی نظامی بکنم
(sm50)
امروز الکسیس سانچز هم مصدوم شد (sm77)(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برزیل را بنمودیم (sm59)
بردیم
آورین گوید به شما رهبرتان(sm59)
(sm79)
مگر این که قرمز بپوشیم (sm59)
جان پدر برقصا
ای بی پدر برقصا
ای بی کفن برقصا(sm48)
چقدر تمیز بازی کردیم
عکسش با میرلش رو میگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
دیوث رفته پیچ رونالدو 40 خط به انگلیسی نوشته که بیا اسلام بیار (sm2)
اگه دلت بستنی خواست(sm79)
خوراکی خواستنی خواست(sm79)
به دور و ور نگا بکن پاندا کوچیکه رو پیدا بکن(sm79)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm74)
(sm70)
بهتر بره این عملیه معتادنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بره همون کیسه
لاشی راجع به بهترین بازیساز ایران اینطوری حرف نزن(sm2) کاپیتانتونه(sm2)
(sm2)نقل قول:
اسما کاپیتانه رسما دیوث تشریف دارن ، معتاد قبل از این که علی دایی بیاد گفت میرم یه تیمی که انگشت به دهان بمونید یه چیزی تو همین مایه ها (sm2)پشه
لوسی لوسی لوسی لوسی (sm2)نقل قول:
لوسی لوسی لوسی لوسی (sm2)
(sm2)
امشب بازی ارژانتین ببینیم حالشو ببریم
امیر اون شکلک که طرف دوپس دوپس می کرد + اونی که گیتار میزد وحشیانه رو اضافه کن (sm59)
سردار : به تیمهای انگلیسی نمی روم
منظور از دوپس دوپس اینه[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اون یکی رو پیدا نکردم
آرژانتین [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در این شکی نیس که صدا نداره- نه کوروش نه کاوه نه سیرواننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا اگه صدای مادرزادی داشتن الان جای داریوشو ابی محبوب بودن
اینا استاد استفاده از همون صدای محدودشونن.. البته اگه چیزی از صداها حالیت باشه
(sm50)سولوی اولو آخر پارونقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سولوی اخرین تراک البوم بعد پارو (sm88)
نه اینکه امسال کلی بازی خوب انجام داد(sm14)نقل قول:
نوری ستون تیمه شما نمیدونین(sm50)
(sm2)
ستون نیمکتِ(sm2)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm74)(sm81)
یکی دیگه از کاپیتان ها هم رفت(sm81)
(sm2)
خوب بود ولی خانزاده رو برگردونن بهتره
علی دایی باید از تیم بره(sm2)