خوشحال شدم(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
خوشحال شدم(sm127)
همین 4 تا کافی بود برای البوم ... بقیه ترک ها دیگه مهم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به دید دزدی میبینم (sm120)حالا بگی دزدی کردم فقط از گناهت کم میکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت طلایی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
یاد باد واقعانقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا همه اوضاع بر وفق مرادشون باشه (sm127)
من برم با اجازه
شبتون آروم
شاد و شادمهری باشید
اره دقیقا هر کدوم یک سبکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی البومش
گلهای باغچه
سپردم تورو
همین میشه که میبینی
چه ساده
خوب بودن ولی ماهان باید کل البومش خوب باشه(sm178)
من ترانه 14 سال دارم(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزی(sm127)
شب قشنگ(sm127)نقل قول:
خوبه دیگه از آلبوم آهنگ نده که ارزش این همه صبر رو داشته باشه (sm50) حال میده یه دفعه سوپرایزمون کنه 10 ترک جدید باشه تو آلبوم و فقط همین حس خوبیه تو آلبوم باشه (sm120)
قطعه ی کجایی رو اگه گوش میدادی زمین تا آسمون با این قطعه ترکش فرق میکرد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از آلبومش هم بیشتر با سپردم تو رو ... چه ساده و وقتی رفتی حال کردم
دیشب گیر میدادین به تنظیم
و میگفتین گمت کردم از این قوی تره
یادتون باشه شادمهر و هیچ وقت حدس نزنید
با 15 ثانیه تیزر درباره آهنگ نظر ندین......
اگه شما با آلبوم آدم و حوا طرفدارش شدین
یا بعد آهنگ تقدیر فهمیدید شادمهری هم هست
امثال ما تو میدون انقلاب تو صف بودیم تا آلبوم مسافر و بگیریم..............
دقیقا ما هم با معبود و قسمت طرفدارش شدیم هنوز کاست دهاتی سیاه رنگ رو که برچسب کاغذی شرکت دنا روش زده رو دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط andy777 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا ، من با آلبوم اصفهانی باهم گرفته بودم
مدیره این سایت کیه ؟(sm142)(sm89)
اعععع امیر (sm74)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیشکی اینجا منو یادش نی (sm81)
میگما جناب مدیر پستا من کو ؟
(sm77)(sm77)(sm77)okنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون تو بودی که همیشه با نگاش لحظه های منو عاشقونه کرد(sm127)
امیر نظرت راجع به اهنگ چیه؟
(sm127)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه بگید اهنگ که نانسی خونده شبیه اینه اسمش چیه ؟
Enta Eih
البوم(sm81)
320 nadare ?
به نظرت تو اصلاح ویدئو احتمالش هست بخوان اسم البوم رو بزنن یا ویدئو الان ایراد داره میخوان درست کنننقل قول:
یکی یه لینک دانلود از اون ویدیویی که pmc گذاشته بود پخ کنه تا فردا بگذرونیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا واسه امیر متاسفم تو اون تاپیک دارن انواع اقسام توهین هارو به شادمهر میکنن ولی عینه خیالش نیست
مرسی شادمهر
اهنگ گمت کردم و معروف رو زیاد جال نکردم
ولی نمیدونم چرا این اهنگ اینقد خوب بود برام
پیمان کجا موندی ملت گوش دادن و هزاران تحلیل زدن(sm120)
امیر شما اگه مدیری بگو درباره خواننده خودشون نظر بدن منم جواب ندم
اونایی که میخان خواننده ای مثل شادمهر رو کوچیک کنن شخصیت نازلی دارندنقل قول:
نوشته اصلی توسط totti [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما بیخیال و بزرگ باش (sm127)
شادمهر با این حرفا کوچیک نمیشه
من موندم مگه اونجا تاپیک چاووشی نیست چرا درباره شادمهر نظر میدن
اقا ببخشید جوس اوردم ولی شما نبودی اینجا عضو باران بودم .
از زمان سارا امید حتی قبل تر
ولی چرا اجازه میدی درباره ی خواننده دیگه صحبت کنن و حتی توهین
چه اشکال داره؟؟بحث کنن
شادمهر اهنگ داده نه تتلو که
همین بزرگ بودنه شادمهرو میرسونه
این که بعد از این همه سال بازم روش تمرکز بالاست
ناراحتی نداره که
ولی مسخره کردن با نظر دادن فرق داره.مطمنم همین هوادارای چاوشی همون طور ک البوم یگانه عبدالمالکی و... به سخره گرفتن به زودی نت پر میکنن از اراجیفشون درباره اهنگ جدید شادمهر
یوزر من برگردونید 6 سال اون یوزر داشتم
(sm118)
دمت گرم امیر
(sm2)
ای خدا سرعت ندارم لود نمیشه سایت
(sm1)
(sm127)(sm127)(sm127)