ینی...(sm178)(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ینی...(sm178)(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
خیـــــــلی سنگین بود (sm50)نقل قول:
(sm28)
محکم سینه بزنید لاشیا وگرنه شلیک میکنم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
)هیئت حاج محمود کریمی(
رابطه انسان با مگس!.........طبق گفته دانشمندان دو نوع بیشتر نمیباشد:..رابطه اول مگس روی شما مینشیند:در این رابطه معلوم میشه که شما چه انسان گوهی هستی!..رابطه دوم مگس روی شما نمیشیند: در این رابطه نیز معلوم میشود که شما هیچ گوهی نیستی....
آرزومندم مشغله هات تبدیل به دغدغه هات نشه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خیلی لطف داری داشی (sm127)
ای مفسد فی الارض (sm70)نقل قول:
ب )
با نهایت شرمندگی ، باید قبول کرد واقعیته (sm25)نقل قول:
خیـــــــلی سنگین بود (sm50)
(sm30)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگفتی نگفتی نگفتی ، یه چی گفتی بسی خندیدم
دهن عمت سرویس (sm70)
دیشب تو هیئت حاج اقا اومد حدیث بگه ,یهو گفت:
قال رسول الله ...
منم بلند داد زدم:
النکاح سنتی!!
یهو همه از خنده همدیگرو گاز گرفتن خب مگه همیشه همینو نمیگن بعدش؟؟
نمیدونم چرا دیگه منو هیات راه نمیدن
دکترشریعتی می گوید:
'ﺍﺯ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﻮﺩﻧﻢ ﺷـــــﺮﻡ ﻣﯿﮑﻨﻢ!!
ﮔﺎﻫﯽ ﻣﯿﺨــــﻮﺍﻫﻢ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻧﺒﺎﺷﻢ!
ﮔﻮﺳﻔﻨﺪﯼ ﺑﺎﺷﻢ ﭘﺎ ﺭﻭﯼ ﯾﻮﻧــــﺠﻪ ﻫﺎ ﺑﮕﺬﺍﺭﻡ! ﺍﻣــــﺎ ﺩﻟـــــﯽ ﺭﺍ، ﺩﻓﻦ ﻧﮑﻨﻢ!
ﮔﺮﮔﯽ ﺑﺎﺷﻢ..ﮔﻮﺳﻔﻨﺪﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﺪﺭﻡ..ﺍﻣــــﺎ ﺑﺪﺍﻧﻢ، ﮐﺎﺭﻡ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺫﺍﺕ ﺍﺳﺖ، ﻧﻪ ﻫـــــﻮﺱ!
ﺧﻔﺎﺵ ﺑﺎﺷﻢ، ﮐﻪ ﺷﺒﻬﺎ ﮔﺮﺩﺵ ﮐﻨﻢ ﺑﺎ ﭼﺸﻤﻬﺎﯼ ﮐﻮﺭ...ﺍﻣﺎ ﺧـــــﻮﺍﺑﯽ ﺭﺍ ﭘﺮﭘﺮ ﻧﮑﻨـــﻢ!
ﮐﻼﻏﯽ ﺑﺎﺷﻢ...ﮐﻪ ﻗﺎﺭﻗﺎﺭ ﮐﻨﻢ.... ﺍﻣﺎ ﭘﺮﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﺭﻧﮓ ﻧﮑﻨــــﻢ ﻭ ﺩﻟﯽ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﺪﺳـــﺖ ﻧﯿﺎﻭﺭﻡ!
ﭼﻪ ﻣﯿﺪﺍﻧﯿﻢ ﺷﺎﯾـــﺪ... ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﺑﻪ ﻗﺼﺪ ﺗﻮﻫﯿــــــﻦ... ﻫﻤﺪﯾﮕﺮ ﺭﺍ "ﺍﻧﺴــــﺎﻥ" ﺧﻄﺎﺏ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ!
خانومم رفت براي تولدم يك ظرف پيركس شيك گرفت
خيلي ازش تشكر كردم
ديشب تولدش بود ، جشن هم گرفته بوديم
من هم رفتم چهار حلقه لاستيك بارز براش خريدم!!
حالا قهر كرده رفته !!
شما ميدونيد چرا؟
دخدرا زمانی که دوستاشون صداشون میکنن :
پارميس ، هلميدا ، سیسی، پارمیدا، شاپرک، نانا ...
حالا سره کلاس موقع حضور غیاب استاد :
طاهره، ام البنین، مارچوبه، گرمابه، عظیمه،چلسومه
دختره پست گذاشته یه نفر اومده تو دلم
.
.
.
.
.
.
.
.
کامنت گذاشتم ابجی حامله ای؟! مبارکه!!!
بلاکم کرد!!! آیا عصبی بودن در دوره بارداری چیز خوبی است؟؟:|
اجسام از آن چیزی که در شورت میبینید بزرگترند،
خانمها مواظب باشید!!
اجسام از آن چیزی که در سوتین میبینید کوچکترند،
آقایون گول نخورید!
بدبختی ما اینه که نمایندهای در مخالفت با وزیرعلوم داره نظر میده که به اغتشاش میگه "اختشاش". :|
يه ﺭﻭﺯ دوست دخترم ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺖ ﺑﯿﺎﺩ ﺧﻮﻧﻤﻮﻥ, ﺧﻮﻧﻤﻮﻥ ﺧﺎﻟﯽ ﻧﺸﺪ !!
ﺭﻓﺘﯿﻢ ﺗﻮ ﭘﺎﺭﮎ ﺭﻭ ﻧﯿﻤﮑﺖ ﺑﺴﺘﻨﯽ ﺧﻮﺭﺩﯾﻢ، ﺑﺎﺯ ﺧﻮﻧﻤﻮﻥ ﺧﺎﻟﯽ ﻧﺸﺪ !!
ﺑﻼﻝ ﺧﻮﺭﺩﯾﻢ ﺑﺎﺯ ﺧﻮﻧﻤﻮﻥ ﺧﺎﻟﯽ ﻧﺸﺪ !!
ﺭﻓﺘﯿﻢ ﺳﯿﻨﻤﺎ ﺑﺎﺯ ﺧﻮﻧﻤﻮﻥ ﺧﺎﻟﯽ ﻧﺸﺪ !!
ﻋﺼﺮ ﺷﺪ ﺭﻓﺘﯿﻢ ﻣﺴﺠﺪ ﻧﻤﺎﺯ! ﺑﺎﺯ ﺧﻮﻧﻤﻮﻥ ﺧﺎﻟﯽ ﻧﺸﺪ !!
ﻫﻮﺍ ﺗﺎﺭﯾﮏ ﺷﺪ، ﺑﺎﺯ ﺧﻮﻧﻤﻮﻥ ﺧﺎﻟﯽ ﻧﺸﺪ !!
ﺳﺎﻋﺖ 12 ﺷﺐ ﺷﺪ ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺘﻢ ﺧﻮﻧﻤﻮﻥ ﺧﺎﻟﯽ ﻧﺸﺪ! ﺧﺐ ﺑﺮﻭ ﺧﻮﻧﺘﻮﻥ !!
ﮔﻔﺖ هیشکی ﺧﻮﻧﻤﻮﻥ نیس ﻣﻦ ﻣﯿﺘﺮﺳﻢ ﺑﺮﻡ!
دیشب با یه خانومه داشتم تو یاهو مسنجر حرف میزدم،
بهش گفتم اسمت چیه؟!
دختره:شمع،گل،پروانه،اسم من هست ترانه!
منم گفتم:میخ،گاو،طویله،اسم منم خلیله
:))
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه گفتی نکتش چیه؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)(sm70)نقل قول:
با امام حسین (ع) و اسلام کار نداریم و کاملا موافق هم هستیم. اما ، این جا/کش ها هستن که همه چیز را خراب کردن و به نام خودشون و منع در آمد $ تمومش کردن :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm3)
سلام دوستان چه خبرا؟(sm51)
چوطورین؟(sm51)
رسیدن بخیر !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm185)
(sm92)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانیال توبه کردی ؟(sm120)
کاری نمیکردم که توبه کنم(85)(sm132)(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوما خوب باشی ما هم خوبیم (sm176)
مام خوبیم(sm51)نقل قول:
ممنونم (sm19)نقل قول:
(sm51)
قبول دارم (sm25)
نام اعدادنجومی وتعدادصفری که پشت عددشون هست رو تا حالا شنیده بودی؟
شاید تا الان نهایتاً تیلیاردر رو شنیده باشید!
حالا دقت کنید:
تعدادصفر نام
6 میليون
9 میليارد
12 بیليون
15 بیليار
18 تیريليون
21 تیريليار
24 کیزيليون
27 کیزيليار
30 سینكليون
33 سینكليار
36 سيزيليون
39 سيزيليار
42 سيتليون
45 سيتليار
48 ويتليون
51 ويتليار
54 تيفليون
57 تيفليار
60 ديشليون
63 ديشلي
دیشلیونر بشی بلند صلوات بفرست ...... !!!!!!
پ.ن والا خدمتتون عرض کنم من تو تلفظش موندم چه برسه به شدنش (sm70)
ﯾﻪ ﭘﯿﺮﺯﻧﻪ ﺗﻮ ﻣﺤﻠﻤﻮﻧﻪ ﺍﮔﻪ ﺑﺮﻩ ﺑﺮﺍﯼ ﺟﻬﺎﺩ ﻧﮑﺎﺡ ﺑﻪ
ﺩﺍﻋﺶ ﺑﭙﯿﻮﻧﺪﻩ ﻧﺼﻒ ﺩﺍﻋﺸﯿﺎ ﺍﻧﺼﺮﺍﻑ ﻣﯿﺪﻥ !! ﺑﻌﺪ
ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺑﺎ ﭼﺎﺩﺭ ﮔﻞ ﮔﻠﯽ ﺑﺮﺍﻡ ﻧﺬﺭﯼ ﺁﻭﺭﺩ !
ﯾﻪ ﺳﺮﮐﯽ ﻫﻢ ﮐﺸﯿﺪ ﺗﻮ ﺧﻮﻧﻪ ﮔﻔﺖ : ﮐﺴﯽ ﻧﯿﺴﺖ
ﺧﻮﻧﺘﻮﻥ؟
ﮔﻔﺘﻢ ﻗﺒﻮﻝ ﺑﺎﺷﻪ ﻭ ﺩﺭ ﺭﻭ ﺑﺴﺘﻢ !
ﻫﻨﻮﺯﻡ ﻗﻠﺒﻢ ﺩﺍﺭﻩ ﺗﻨﺪ ﺗﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﻪ
به به از اینورا...(sm46)نقل قول:
خوبی؟ (sm10)
(sm2)نقل قول:
پسره خواسته دختره رو بترسونه یه لیوان اب پاشیده تو صورت دختره
.
.
.
.
.
.
.
.
.دختره صورتشو گرفته داد زده سوختم سوختم پسره خندیده گفته اب بود احمق.
آرایش دختره پاک میشه دستشو بر میداره تا پسره صورت بی آرایش دختره رو میبینه فک میکنه واقعا اسید پاشیده چهار نعل فرار میکنه ، میگن هنوز پسره بر نگشته (sm70)
دادستان انزلی کلیه آرایشگاه های بانوان رابه مدت یک هفته تعطیل کرداین اقدام دادستان در پی حمایت از ایام سوگواری صورت گرفته است
(sm25)
واقعا متاسفم که همه چیز زوری هستش
ﻓﺎﻣﻴﻞ: ﺁﻗﺎﻱ ﻣﺠﺮﻱ ﺷﻨﻴﺪﻱ ﻣﻴﮕﻦ ﺗﻮ ﺍﺻﻔﻬﺎﻥ ﺍﺳﻴﺪ
ﻣﻴﺮﻳﺰﻥ ﺭﻭ ﺩﺧﺘﺮﺍﻱ ﻣﺮﺩﻡ! ؟
ﻣﭽﺮﻱ : ﺑﻠﻪ ﻣﺘﺎﺳﻔﺎﻧﻪ،ﺧﻴﻠﻲ ﺑﺎﻳﺪ ﺣﻴﻮﻭﻥ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﺴﻲ ﮐﻪ
ﻳﻪ ﻫﻤﭽﻴﻦ ﮐﺎﺭﻱ ﻣﻴﮑﻨﻪ
ﻓﺎﻣﻴﻞ: ﭼﺮﺍ ﺗﻮﻫﻴﻦ ﻣﻴﮑﻨﻲ ﺁﻗﺎ! ؟
ﻣﺠﺮﻱ: ﻣﻴﺪﻭﻧﻢ ﺗﻮﻫﻴﻦ ﮐﺮﺩﻥ ﮐﺎﺭ ﺧﻮﺑﻲ ﻧﻴﺴﺖ،ﻭﻟﻲ
ﺑﻌﻀﻴﺎ ﮐﺎﺭﺍﻳﻲ ﻣﻴﮑﻨﻦ ﮐﻪ ...
ﻓﺎﻣﻴﻞ: ﺍﻭﻧﺎﺭﻭ ﻧﻤﻴﮕﻢ ﮐﻪ،ﭼﺮﺍ ﺑﻪ ﺣﻴﻮﻭﻧﺎ ﺗﻮﻫﻴﻦ ﻣﻴﮑﻨﻲ! ؟
ﺷﻤﺎ ﮐﺪﻭﻡ ﺣﻴﻮﻭﻧﻲ ﺭﻭ ﻣﻴﺸﻨﺎﺳﻲ ﮐﻪ ﺍﺳﻴﺪ ﺑﮕﻴﺮﻩ ﺩﺳﺘﺶ
ﺭﺍﻩ ﺑﻴﻔﺘﻪ ﺗﻮ ﺧﻴﺎﺑﻮﻥ ﺑﺮﻳﺰﻩ ﺭﻭ ﺩﺧﺘﺮﺍ! ؟
(sm77)(sm77)(sm77)(sm88)
شيخى مريض شد
اطبا شرابش دادند، فایده نکرد؛ حجامت افاقه نکرد و شیاف بی اثر ماند.
پرسیدند: یا شیخ، چگونه ای؟
گفت: پس از هشتاد سال عبادت، حالا مست و زخمی و کـــ/ونى به دیدار حق میروم!