فغولیییی اشتباه میکنه فغولی(sm120)
سگ تو روحتون من 2-1 زدم بعد عوضش کردم 2-0 به پیشنهاد شما
الجزایر بهتر از المانه(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
فغولیییی اشتباه میکنه فغولی(sm120)
سگ تو روحتون من 2-1 زدم بعد عوضش کردم 2-0 به پیشنهاد شما
الجزایر بهتر از المانه(sm120)
از تو بعید بود حسین تو هم ذوب در ژاوی هستی؟؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بوسکتس و البا بیش رو یادم رفت (sm120)نیمار هم در حدی نیست که من ازش بدم بیاد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه آلمان گل اولو بزنه، بازی پر گل میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه از تمامشون متنفرم ولی نسبت به ژاوی بی حسم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ گگگگگگگگگگل مردود اعلام میشه (sm30)
گلللللللللللللللللللللللل لللللللل مردود اعلام میشه (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها بازیکنی که ازش تنفر ندارم اینیستاست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فکر کردم تو ژاوی پرستی (sm120)نقل قول: