یا یقشو ول نمیکنه یا نفرینش میکنه از این دو حالت خارج نیست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یا یقشو ول نمیکنه یا نفرینش میکنه از این دو حالت خارج نیست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سری اشتباهات بزرگ کردم تو همین 3 سال منظورم اونهاست(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1- من ازت نمیگذرم یعنی بازم عاشقت می مونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2- دهنتو سرویس میکنم (sm2)
(sm2)راس میگی همون یقتو ول نمیکنم تعبیر بهتریه
اگه واقعا اشتباه بوده که همه اشتباه میکنننقل قول:
اگه هم از این اشتباهاست که بقیه میگن اشتباهه
که هیچ همون جریان خرس و انجیره که یادم نمیاد کاملشو بگم(sm2)
(sm2)خود تجربه کن هم فعل معکوسه یعنی تجربه نکن چیثافت (sm2)
1-انصراف از ارشد پس از یکسال تحصیل و رفتن به سربازی برای تسریع در ازدواج (sm2)نقل قول:
2-ازدواج(sm2)
3-شیفت دلیت شدن مغز پس از سربازی و ناتوانی برای شروع مجدد تحصیل(sm2)
یعنی نابودی آینده من تو همین 3 سال بوده کلا(sm2)
خودش میگه برو بعد که دختره میره یه قدم پشته سرشه و هی فحش میده (sm120)نقل قول:
دقیقا اینا همون حرف خرس و انجیرهنقل قول:
ول کردن درس اشتباه بود اما بقیه نه
;نقل قول:
کی ازدواج کردی؟ چرا مارو دعوت نکردی؟ یه شام بده(sm59)