این قضیش چیه تابحال نشنیدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این قضیش چیه تابحال نشنیدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
29 شهریور امسالنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کادو رو بفرست بیاد(sm120) بعد با نصف کادوت بهت شام میدم عزیزم
(sm2)همین جذاب کرده اهنگونقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگه خرس دستش به انجیر نمیرسیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیه ش یادم نیست ولی یه چیز اینطور گفت برو بابا نرسیده(sm2)
یعنی اکثر کسایی که میگن ازدواج اشتباهه
خودشون هیچ غلطی نمیتونن کنن اینو میگن(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مبارک باشه.
آدرس بده؟(sm59)
(sm120)ولی دیدگاه من اینه که انقد انجیر میخوریم دلمون رو میزنه میگیم اه اه ایش ایشنقل قول:
24 ساعت طرف از ما دور باشه میگیم غلط کردم برگرد (sm2)(sm2)(sm2)
خب دیگه درس لیسانس گرفتی بسهنقل قول:
به جای دنبال کار گشتن هم بگرد دنبال پارتی باور کن(sm2)
قربانت(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46)
بحث عوض کنیم(sm2) اهنگ چطور بود؟
تو ازدواج کردی؟نقل قول:
نه من فعلا نقش خرس رو بازی میکنم(sm2)نقل قول: