(sm2)(sm2)سهند یه چی بگو گیم آور بشه به تاریخ بپیونده
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)(sm2)سهند یه چی بگو گیم آور بشه به تاریخ بپیونده
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون که خیلی وقته فسیل شده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم کم اگه عمری باشه همه رو می بینم (sm50)
میلاد یه سوال :
تو اسم فیلمایی که می بینی رو جایی نمی نویسی که یادت نره !؟
من از 1 سال پیش تا الان اسم تمام فیلم هایی که دیدم رو توی یه فایل تکست توی سیستم نوشتم .
چون وسواس پیدا کردم مثلا از 100 تا فیلمی که دیدم حتی اسمِ 10 تاشون یادم نمیاد !!! (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوکرتم .
والا من چند تا سی دی از خواجه امیری پسر دارم ولی یادم نیست کدوما رو آپ کردم .
توی صفحه ی اول تاپیکِ آلبوم کلید کنترل + F رو بزن اسم خواجه امیری رو سرچ کن به بین هر کدوم رو wav نه داریم زحمتش رو بکش . (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قضیه ی اون فیلمِ آلمانی / لهستانی که اسمش یادم رفته بود رو که یادته میلاد ! (sm74)
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم جدیدایی که میگیرم رو ، روز بعد از اینکه گرفتم میبینم حالا هر چندتا میخواد باشه
بقیه رو هم که آرشیو کارگرداناشون رو دارم و هر کدوم هم تو قسمت کارگردان های خودشونه و اینجوری هفته ای یا دو هفته ای فیلم های یه کارگردان رو میبینم ، تموم که شد میرم سراغ کارگردان بعدی
بلینقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که می نویسم .
البته یه دلیلِ دیگه هم دارم : هاردم همش پره مجبورم حتی فیلم های فوق العاده ای رو هم که خودم شخصا دوست دارم حذف کنم .
این جوری یِ که الان مثلا از 2 سال پیش اسمِ هیچ فیلمی خاطرم نیست !
البته تولید صنایع دستی در این امرِ فراموشی بی تاثیر نیست (sm2)