الهی من فدات
فدای او چشات
میخوام اینو بدونی
که میمیرم برات
(sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
الهی من فدات
فدای او چشات
میخوام اینو بدونی
که میمیرم برات
(sm51)
حالا یارم بیا دلدارم بیا هلهههههه بیا آآآآآآآآآ(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای دیوث (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم یار آخه (sm81) عکس های نموده شده (sm2)
سلام دوستان
این آهنگ اسمش خنده بهار از محمد نوری
کسی میتونه پیداش کنه؟
هرچی گوگل میزنم پیدا نمیکنم.(sm10)
تو تو خنده ی بهار ، من من سبزه ی چمن
ای رمز بقای من ، در با تو بودن
ای لبخند روشنت ، چون باغ ستاره ها
آی ای صبح باصفا ، ای چشمت دریا
ای خوش از لبخند تو ، گل چیدن
ای خوش آن گل را ، به جان بوییدن
ای خوشا ، با چشم دل ، رویت را دیدن
همیشه دیدن
همیشه دیدن
تو تو خنده ی بهار ، من من سبزه ی چمن
ای رمز بقای من ، در با تو بودن
ای لبخند روشنت ، چون باغ ستاره ها
آی ای صبح باصفا ، آی چشمت دریا
همیشه دیدن
همیشه دیدن
دیشب مثل هرشب جزیره اومد به خوابم...
سپیده (sm51) کاورای یک آلبومش خیلی خاصه، دیدی صادق؟ (sm128)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگش رو گوش کردم ولی کاورش یادم نیست.(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افسانه دیگه(sm59)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
(sm50)
(sm2)نقل قول:
(sm76)
ای هادی دیوث برچی میخندی (sm51)
(sm50)
فقط دختر تهرانی (sm120)(sm128)
ازین اسم دختره یا پسر ؟ (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آذین اسم دخترانه ست (sm59)
اون که آره (sm25)(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه ی دخترا خوبن (sm2)
از اون دخترا لبشون و همه جای بدنشون عملیه اینا مخصوص صادق هستش (sm120)
(sm2)
همه جا حرف، حرف صادقه (sm120)
این روزا از صادق حرف میزنن شما چطور ؟؟؟ (sm2)
خوشگل باشه.
حالا میخواد کرد باشه، ترک باشه و ... (sm51)
ما هم فکر و ذهنمون صادقه والا (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق نیست الان (sm25)
هیچ کدومشون فقط رئیس جمهور کرواسی (sm2)(sm25)نقل قول:
(sm2) پیره (sm132) چاقم هستنقل قول:
این مورد رده (sm160)
کرمانشاه چند روز پیش میگن زلزله اومده (sm77)
همچین پیر نیست رئیس جمهور مثل این باشه خیلی خوشم اومد از حرکاتش نه این رئیس جمهور ما (sm3)
آره کرمان شدید اومده
(sm25)(sm172)نقل قول:
خسارتم داده محمدحسین؟نقل قول:
آره خونه هایی که گل بودن خراب شده بعضی از ساختمون ها ریخته شده (sm74)
(sm25)
خیلی ناراحت شدم (sm172) اگه جایی بودیم که کمک رسانی ها عالی بود، حرفی نبود! نه اینجا (sm25)
علی این تو شهرتون به یه نفر پسر بچه تجاوز کردن مربی باشگاه بوده همه رو رد میکرده میگفته تو بمون دیوث چکارش کرده خبر شنیدم داغون شدم (sm81)(sm3)
(sm77)نقل قول:
به جاهایی رسیدیم؛ آخر الزمانه (sm172)
والا جدی میگم علی خبر نداری (sm25)(sm172)