ازبس البوم ميده من هيچكدومشو نميگيرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه اين؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ازبس البوم ميده من هيچكدومشو نميگيرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه اين؟
علیرضا قربانی - ارغوان ... (sm172)...(sm50) ... (sm74) ... (sm81)
بد نیست قابل تحملهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم عین تو دیگه الان اصلا دانلود ندارم فقط اون خوچه چین رو دانلود کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديوث از موقعي كه البومش اومده خودتو كشتي بعد ميگي قابله تحمله؟(sm2)
عاقِت میکنم داوود (sm2)بترس از عاق بابا اسی در آستانه روز پدر (sm120) الهی بی بی ام و بشی(sm120)نقل قول:
واسه شما دارم میگم که قابل تحملهنقل قول:
من که هر چی بخونه راضیم ازش
صداش خوبه ولي بخاطره رانتي كه داره ازش خوشم نمياد ميخوان جايگزينه شجريان بكننشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی به دخت پری وار قربانی نمیرسه
اینکه تو یه مدت کوتاه این همه آلبوم میده شجریان هم ندادهنقل قول: