ادب رو رعایت کن اقای محترم
نمایش نسخه قابل چاپ
ادب رو رعایت کن اقای محترم
برو بابا بی جنبه یه چی کفتم دور همی پسریم بخندیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا! اصن قشنگی فوتبال به همیناستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نفت با زور مدرسه و نمیدونم کارمند و اینا 50 نفر نمیتونه ببره استادیوم!(sm120)
شور و شوق تراکتوریا خودش یه جام میارزه!
نفت کجاش داره خوب بازی میکنه ؟ از تراختور بهتر بازی میکنه ولی اونا هم تیم نیستن مثل کیسه نصف گلاشونو ایمان مبعلی کشیده زدن تو دروازهنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امسال حق تیم اسکوچیچ بود (sm50)
الان که تو کورسن چرا هیچکس نرفته ورزشگاه ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمع خصوصی که نیست...n نفرد دارن میبینن خیلیاشونم خانواده و خانمن! این ادبیات اخه؟؟!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضمنا فکر کنم از شکلک اخر پستم مشخص بود دارم مسخره میکنم
همون دوتا بازیکن جوون که داده تیم ملی میارزه به کل تراختور الان استدلال شما اینه که تراختور قهرمان شه چون طرفدار داره اتفاقا نفت بدون طرفدار الان که مدعیه قهرمانیه خیلی کل کاشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا استقلال که خداییش ریده من دوست ندارم آسیا هم بره با این که استقلالیم چون تیم بهتر هست که بره و از آبروی ایران دفاع کنه
کی بره؟؟ کسیو نداره! (sm120)نقل قول:
کودوم خانوم ؟من که خانومی نمیبینم پست داده باشهنقل قول:
منم که کل پستم شوخی بود الان نمدونم تو چرا داغ کردی ؟ نکنه خانواده ی خانوم هایی که نیستن و غایبن تویی عزیز دل انکیز ؟(sm70)
سپـاه سهامشو خرید اوضاع از کنترولش در نره یکم جوو خابوند (sm120)نقل قول:
مگه حتما باید پست بده؟؟ همین پایین نگاه نی 3 4 نفری هستن بقیه هم مهمان! تازه الان نیستن بعدا بیان بخونن یعنی ایرادی نداره؟؟نقل قول:
دیگه قرار نیست به اسم شوخی هر ادبیاتی به کار ببریم و بعدشم بگیم تموم شد رفت! منم بخوام بگم خیلی چیزا دارم منتها هر جا جاش نیست!!
همه جای دنیا تیمایی دوست داشتنی ترن که هوادار بیشتر و خصوصا پرشورتری دارن
یه بار یادم نیست کی بود الان ولی حرف قشنگی میزد میگفت فوتبال بی تماشاگر مثل غذای بی نمکه حالا بی طرفدار که دیگه بدتر
اصلا اوج فلاکته تیمی که طرفدار نداره بعد اینم تیمیه که دشمن یا رایوال نداره (sm120)
چاوشی میخواد آهنگ مینا خانم مینا رو بخونه؟!!!
به امید خدا!نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکلیه؟؟ (sm120)
(sm50)
همون که قر داره؟ تو عروسیا می خونن؟!(sm70)نقل قول:
برادر من الان مرورکر رو ببندم تاپیک رو ترک کنم تا نیم ساعت حداقل نام کاربریم پایین میمونه ... خانومی وجود نداشت که من اون پست رو دادم اونم دادم که بخندیم دور همی دیکه فکر نمیکردم شما اینجا رو مدرسه خودتم ناظم فرض کردی والا هرخانومی اعتراض داشته باشه خودش زبون داره اینجا هم خیابون نیست که لزومی باشه داش مشتی مثه شما از خانوم ها دفاع کنه و نفس کش کنان بیاد وسط میدون تا پشمای ما بریزه ..عجب غلطی کردیم ها آقا غلط کردم نقل نکیر حق با شماست خوبه ؟نقل قول:
عیدت مبارک (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونه یا نه اطلاعی ندارم اما فکر کنم قر داشته باشه بالاخره شب عید و .....(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی عید همتون مبارک(sm10)نقل قول:
بخیر بگذره خوبه(sm9)نقل قول:
اشترم سرور موسیقی ما
اعصاب اضافی دارین بدین به من(sm3)
But the tortures were not stealthy(sm172)
he snatched Sattar in front of our eyes
شما چک کردی هیچکس پیگیر تاپیک نیست؟؟ والا ما هم گاهی 2 3 ساعت چیزی نمیگیم ولی داریم پستا رو میخونیم! اصلا تفاوتی ایجاد نیمکنه گفتم که اگر 10 مین بعد بیاد بخونه چی؟؟ یعنی واقعا خودت شرمگین نمیشی از این نوع ادبیات؟؟ فردا با چه رویی میخوایی نقل بگیری از طرف؟؟خنده به چه بهانه ای اخه؟؟نقل قول:
والا اینجا نه مدرسست نه من ناظم!ولی قرار نیست چون کسی چیزی نمیگه منم سکوت کنم که! ناسلامتی از من نقل گرفتی!خیلی ها هم من میشناسم این قدر نجابت دارن حرفی نمیزنن ولی بدجور دلخور و زده میشن از این محیط اما به رو خودشون نمیارن
منم حرف بدی نزدم توهینم نکردم خیلی محترمانه گفتم ادب رو رعایت کنید! حالا شما این 4 کلوم بهت برخورده اما اون ادبیات خودت نه دیگه تقصیر من نیست!
Coming Back To Life - Pink Floyd (sm50)
نگران که هستیم! منتها از شواهد و قرائن برمیاد کار سبکی نباشهنقل قول:
queen - bohemian raphsody (sm81)
sometimes wish id never been born at all (sm50)
(sm169)
(sm1)نقل قول:
(sm2)من واقن خوشحالم یه شنونده موسیقی از لباس عروسی رخت عزاته عبدلی به Coming Back To Life - Pink Floyd رسیده در پوست خود نمیگنجم
(sm2)
شر نگو من کامنتای سه سال پیشمم همینجا بگردی کارای پینک فلویدو به اشتراک میذاشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه مث شما به دنیا اومده طرفدار متالیکا نشدن که (sm70)
فکر کنم چهلم این دختر پسره که با پورشه تصادف کردن بگذره ملت هنوز درگیرشونن(sm50)
امین ها درست بود
نصف فیلمو نگاه کردم قشنگ هم بود دوست هم داشتم ولی حوصله نداشتم دیگه(sm50)
always(sm50)نقل قول:
ورژن کنسرت واید اسکرین جر داد (sm74)
اره طولانیه! حوصله میخواد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی ببین ادامشو نذار زیاد فاصله بیفته