دیشب بعضیا زیادی جو گرفته بودن ! اگه روشن فکری اینه پس ریدم تو این روشن فکری (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیشب بعضیا زیادی جو گرفته بودن ! اگه روشن فکری اینه پس ریدم تو این روشن فکری (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه دور تو یه دور من ! باشه؟؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ربطی به خدا نداره کثافت کاری های یه جانی به خدا ربط نده هر کسی مسول اعمال کارای خودشه
پارلمان بحرین خواستار اعلام جنگ علیه ایران شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
این صحبت ها درس نیس ادم خجالت میکشه واقعا شوخی هم جای خودش رو داره اما این دیگه.....
(sm50)
رضا دیوص از بحث منحرف نشو گفتم سه دور تو یه دور من (sm2) اگر هم خواستی به سبک فیلم لاو سه نفری میریم به جای گیتار الکتریک آهنگ گل آفتابگردون آریان رو پلی می کنیم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
حالا به جای اون دختره کوچولوی بدبخت سینجولو میبردن بش تجاوز کنن انقد زور به آدم نداشت (sm2)(sm30)
تو گزارش نوشته باباش زنگ میزده فرصت می خواسته بچرو چال کنه
بعد باباش اومده پشت دوربین من متاسفم
این دختره هم قیافش افغانی نیست
داستان الکیه ساختگیه