بیخیال لذت ببریم از اجرا ولی مطمئنن ریزه کاری تنظیمای خودشو هیشکی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بیخیال لذت ببریم از اجرا ولی مطمئنن ریزه کاری تنظیمای خودشو هیشکی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیه ترکها ملودی از خودش باشه آخره شادیه(sm50)
آره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بیشتر از تک آهنگاش اینو دوست دارم.کاش ریمیکس آغوش رو تو آلبوم می ذاشت. اونم خیلی قشنگه.
اهنگ به کنار
از اینکه باز بچه ها درو هم جمع شدن تاپیک جون گرفته خوشحالم(sm118)
محمد فلاحی: این تازه شروعش بود منتظر یه البوم بی نظیر از این گروه بی نظیر باشین
امیدوارم بازم ارش محرابی ترانه داشته باشه تو البوم پدیده ایه واسه خودش
بچه ها چرا بهروز صفاریان با شادمهر نرفت؟
رفیق فاو شادمهر بود مثلا.
واقعا علتش رو نمی دونم. ولی زوج خوبی می شدن.
فک کن آلبوم زیر دست این دوتا بود.
دیده و تو اینستاگرام هم تبلیغ کرده ویدیو رونقل قول:
نوشته اصلی توسط worldpic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم 72 هستم فربد خوشبختم ماه فروردیننقل قول:
من همیشه شکست خوردم (sm128)(sm173)
چند وقت پیش تو اینستاگرام گفت دوباره میخوان با هم کار کنننقل قول:
فعلا که خبری نیست
این شکست ها حسین جان پله ساخت آینده هستن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]