(sm169)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm169)
میبینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب تو مودش نیستم
no doubt (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیز من ناراحت نشدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامنت پاک شده ول میکنی ؟ دست از سر من برمیداری ؟
اکه میخوای بدونی بقیه از من ناراحت میشن الان هم سپیده تو تاپیکه هم بتی بپرس ازشون
تا دلت هم بخواد با هم دعوامون شده ولی از هم ناراحت و دلخور نشدیم
سفید(sm127)(sm50)
اهوم مودش خیلی مهمه! یه وقت نباشه از بهترین فیلم دنیا هم زده میشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
یادش بخیر الی یه زمانی ویدیو لد زپلین و پینک فلوید و دریم تئاتر میزد الان سامی بیگی فیت بهزاد لیتو و نمیدوم کیک!!(sm50)(sm2)
همه از مرگ می ترسند، من از زندگی بیهوده خودم.صادق هدایت(sm50)
زندگی سمج بود (sm50)نقل قول:
آخ آخ . .. (sm50)نقل قول:
نقل قول:
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59) ای ای
جیگر(sm127)نقل قول:
یه لپ تاپ تووپ گیر اومده 600/700 زیر قیمت
فقط یه دونه پیکسل سوخته
تو این موارد معمولا سنسور tft اون پیکسل میسوزه
مهندسین بنظرتون مشکل ایجاد میکنه بعدا ؟
تجربه ای چیزی ندارین ؟
ریسکه ممکنه بعدا زیاد شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مهندس نیستم ولی لپ تاپ داداشم دوتا پیکسلش سوخت یه هفته بعد شد دو خط(sm50)نقل قول:
این کابل dviچقد حساسه از کنارش رد میشی رو مانیتور خط افقی سبز میندازه hdmiهم اینجوره ؟
(sm50)
مرگ شغل شریفی نیست...(sm50)
نقل قول:
سپاس(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم شورای چیز خطا کرد(sm50)
نه نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با قسط های جامانده شعار میدادیم(sm50)
همین مانیتور من یه مدل داره یه پسوند hداره hdmiمیخوره لامصب اصن نبود مجبور شدم اینو گرفتمنقل قول:
Only you have that magic technique
When we sway I go weak
خالی عالیه(sm74)
تازه از دست اشترم راحت شده بودم یه مصیبت دیگه
Hdmi خیلی بیترهنقل قول:
(sm178)
کاورو (sm2)
بعد همسرش دیوانه شد و شعر مینوشت(sm50)
چقد قشنگ میخنده
شروع آهنگ (sm25)
حدس میزنم کار بیخودی باشه
- (sm77)
امشو طی مو بمون(sm81)
ملودی قشنگه (sm59)
تو فاز شاهین بودم مخم هنگ کرد (sm2)
این چی بود(sm120)
حدس میزدم تنظیمو یه روزه زده خیلی سریع اماده شد