دیوث باکتری دور شو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوث باکتری دور شو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)خدا بگم چه کارت بکنه مهدی دیوث این دیگه شد لقب ما (sm1) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممه میخوام خو .... گشنمه ! (sm2) ماماتیر یعنی چه ؟
من یه روز در میان میرم حموم دیگه ....قول میدم همین ممه تیر هفته ای یه بار بیشتر نره حموم (sm2)
گوسفند .. 100 بار گفتم مامطیر(sm120)نقل قول:
نخیرم ! اگه اینجوری بود باید میزدی MaMTiRنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونی که تو زدی 2 تا a داره (sm70)
الله وکیلی خودتم تا الان به این سکشرایی که میگی گوش کردی؟(sm2)
اَ هست گوسفند(sm2)
کدوم کوسشرا ؟! یعنی گوسفند مامطیر ؟ واضح بگونقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مامَطیرنقل قول:
هنوزم نغمه ی لالای تو در گوش من مانده ... (sm27)