آها زودتر بنال خو... (sm2) میگم حالا اسم شخصیه ؟ یعنی چه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آها زودتر بنال خو... (sm2) میگم حالا اسم شخصیه ؟ یعنی چه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیوث رمز موفقیتش چیه تو 39 سالگی انقدر جوونه مونده (sm54)
این دیوث بی همه چیز مثل من و تو که غصه نمیخوره (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیوث باکتری رو نگاه تو رو خدا (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با 22 سال سنم موهام داره سفید میشه پیشونیم خط افتادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این روز به رزو جوون تر و شاداب تر میشه
البته چون مجردی و بیخیال دنیا بودن و تفریح هم هست
نقل قول:
بمیر دیوث.. اسم قدیم بابل
دلت میاد من بمیرم (sm81)(sm2)نقل قول:
نمیشه (sm172)نقل قول:
ملت چرا انقد فراموشکارن آخه؟! (sm172) ناموسا جز خیر به کسی نرسوندم (sm172) این اذیت شدنا حقم نی (sm172) هر جور حساب میکنم حقم نی (sm172)
الان که نگاه به عکسش میندازم بیشتر قیافه میخوره که 27 سالش باشه نه 39نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا تو از کجا میدونی که 39 سالشه شاید کمتر باشه بابا
حالم خوب نیست(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]