بردیم ... (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
بردیم ... (sm74)
خیلی آدم خوبیه. هیچوقت چصکلاس نذاشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخی رو مصدوم کردن ... (sm1)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز شیشمین (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما به آن گل از وفای خویشتن دل بسته ایمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ورنه این صحرا تهی از لالهٔ سیراب نیست ...
استاد رضا یزدانی - از تنهایی میترسم (اجرا شده تئاتر مسافران)
ترانه سرا "سپیده ذهنی"
پیانو "سردار سرمست"
موسیقی "میشل لوگران"
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار دیگه پست اینو بدی یه تاپیک میزنم براش محدودت میکنم به همون تاپیک دیگه نتونی جای دیگه پست بدی
پس آزادی بیان چی میشه این وسط ...
- (sm2)
رییس تو اراک کافه رضا یزدانی هست فکر میکردم فقط خودم خوشم میاد ازش جمعه رفتم دیدم نه بابا یه 10 نفر دیگه هم هستن - رو در و دیوار همش عکس یزدانیه متن ترانه هاش رو قاب کردن زدن به دیوار اصلا یه چیز عجیبیه - حتی فنجون هاشون هم عکس یزدانی داره
(sm120)بعد هفت ماه استفاده مداوم باتری موسم به ریپ ریپ افتاد تعویض کردم کیفیت رو با محصولان رپو تجربه کنید (sm132)
هر دوست که دم زد ز وفا دشمن شد
هر پاکروی که بود تردامن شد
گویند شب آبستن و این است عجب
کاو مرد ندید از چه آبستن شد
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هدیه چی شده!؟؟! نوشتی اتفاق بد افتاده تل هم ج نمیدی نگران شدم :|
این فربد فروغی کیه
عجب تنظیمی زده واسه مسعود سعیدی
مادره بیسه ها(sm118)
موزیک یعنی این
یعنی این
چی کس شعر میخونه این شادمهر
موکل من اومده ...
میلاد ناموسا این چه یوزریه هی Milk میخونمش یاده شیر میوفتم(sm2)
آلبوم متین دو حنجره رو بگیر گوش کن همش بیس تشریف داره
عهنقل قول:
دستت دردنکنه
درسته بیس گوش میدم ولی قرار نیست هر اشغالی بیس داشته باشه گوش بدم(sm2)
اتفاقا تو تله موزیک باران کاورشو دیدم ریدنم گرفت.یعنی من با پینت کاوری 100 برابر بهتره این میزنم
من از این تعجب میکنم تو چرا دانلود کردی
حیفه 1 کیلوبایت(sm2)(sm2)
دوسش دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرشیوم ناقص میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای فلان تو اون ارشیوی که بخواد با این گولاخ تکمیل بشه(sm2)نقل قول:
اقای ارشیویان تو ارشیوت حجی جون و احمد ازاد و مهرداد نیویورک و اینا هم داری یا نه(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
همه رو دارم - چون مغازه داشتم و کارم آهنگ و فیلم بوده جمع کردم دیگه (sm2)نقل قول:
اون از اون چاوشی که رید اینم از شادمهر که بازم رید
خداوکیلی همون یه ترکه دزیره میرزه به کله این البوم اخری چاوشی
من اگه جات بودم کسی میومد تو مغازه میگفت مثلا فول البوم مهرداد نیویورکو برام بزن همونجا با یه چاقویی تفنگی میله ای چیزی میفرستادمش اون دنیا(sm2)نقل قول:
خیلی کار سختی بوده برام نمیدونستم بخندم یا گریه کنم (sm2)نقل قول:
ولی یه چیزی بگم
یکی از بچه ها تو موبایلش یه 2 تا احمدازاد داشت پای بازی و بساط پلی کرد اخ یه حالی دادا(sm2)
یه جقی داشت اینجا نمیبینمش
از روزگار محو شده؟(sm2)
شب یلدا ترک جدید محسن میاد. خندوانه
فیلم و سریال بازان
میشه لطف کنید چندتا فیلم و سریال خوب معرفی کننین ؟
از سریال ها االان والکینگ دد و خاطات خون اشام و پیکان رو میبینم .. اگهه سریال جدید و خوب و باارزش الان وجود داره معرفی کنین پلیز همراه با فیلم
(sm10)
پ .ن : در این 4 .5 ماه اخیر
The Accountantنقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The Magnificent Seven
Demolition
Hell Or High Water
Captain Fantastic
USS Indianapolis Men Of Courage
The Whole Truth
Anthropoid
اهل سریال دیدن نیستم این فیلما ارزش دیدن دارن از نظر من همشون هم 2016 تشریف دارن
میخوام از اواتاره جریرم پرده برداری کنم
اواتاری بسیار خاکی و ساده با کیفیته خیلی معمولی(sm2)
این احمدوندم یه چی تو مایه های فالش بخونه ازش راضی میشم
در مورد آلبوم چاوشی که به پای پاروی بی قایق نمیرسه ولی حرفتو تا یه مقدار قبول دارم البته اونم در مورد بعضی از آهنگانقل قول:
واه واه واه
دموی احمدوندم گوش کردم اینم ریدمانی شده واسه خودش ماشالله ماشالله
Bon Jovi - Real Love (sm50)