(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)
نمردیم و تایم بالا داد (sm120)
واسه شب عیدی دور همی خواستن یه اهنگ بدن!
تنظیم (sm120)
(sm3)
اوه اوه خشی داده صدا (sm50)
اخه این چه تنظیمی زده چه عجله ای بود من همیشه بقیه رو مسخره میکنم بخاطر تنظیما اینو نیگا تو رو خدا
فرض میگیریم اصلا نخونده (sm2)
عاقبت مسخره کردن یگانه(sm2)
(sm2)سجاد خوشگله که به بند تومبون بچه های بالا وصله اهنگ غمگینه (sm50)
(sm2)میشه نه یعنی واقن میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون همه رو سرلک جو دادن که اخرش بشه این....(sm2)
مجبورم میفهمی مجبور(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما شکنجه هاااااااااااااااااااااااا یواشکی نبود(sm50)
(sm120)(sm50)
اهنگ چطوره ؟؟(sm98)
کلاه قرمزی (sm30)
تنظیم در حد فااااااااااااک (sm178)
سر شبی گفتم قر داره دیگه (sm120)
(sm2)همتین سریع یه کاور برای صید بزن باید جو رو تلطیف کنیم
آهنگ نیومد کنسل شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من الان گذاشتم دانلود بشه خدا به خیر کنه این سینا مرتیکه پفیوز گه زده تو کار هر چی هست زیر سر اینه(sm59)
حدسم درست بود ... بیخود(sm120)
اما شکنجه هاااا یواشکی نبوووووووود (sm50)
(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
شاده یا غمگین(sm120)
کی شروع شده کی تموم میشه برم الان ایا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی جان من بزن آدم شه این محسن (sm2)
چیییییه این؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یعنی مولا علی راضیه این ضعیفه ها بیان وسط با این لباسنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه شروع شده فکر کنم بچه فامیل کر خندس(sm2)نقل قول:
عاقا کاور رو عوض نکنید همین خوبه (sm2)
(sm2)چیه داری میزنی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حد هوایی شدی یگانه هست یا نه(sm2)
قر تو کمرم فراوونه....نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون سعی میکنم فکر کنم نخونده (sm2)نقل قول:
(sm2)نه بیا پایین اون خیلی بالاسنقل قول:
چون تو تازه دوش گرفته بودم خدا بگم چیکارت کنه محسن (sm2)نقل قول:
(sm2)نمیدونستم تنظیم زبون دارهنقل قول:
اون یارو چی میگفت های و هوی میکرد؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول: