دیوث این خبرها از ک.ون.ت در میاری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوث این خبرها از ک.ون.ت در میاری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول این باعث میشه صفحه اول شماره دو بخوره. من میخوام صفحه اول شماره نخوره. از صفحه دوم شماره 1 بخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی آخرین ورژن راضی هستی ؟!
برم بگیرم ؟
اینی که رو سیستمه 6 ماه عمر کرده
آلبوم بزن و برقصه
اون قرمزه رو بزن 2 ..
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه عليدوستي : اگر گلشيفته هم جايزه مي گرفت همين حس را داشتم / او هم بازي كودكي و دوست راهنمايي من است
قطعه عادت با صدا، موسیقی و ترانه ای از شهریار مسرور از تماشاخانه سایت موسیقی ما منتشر شد
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بخاطر 64 بیتی دوباره نصب کردم همین ورژن رو سیستم من از قبل نصب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]